עבור לתוכן

שאלה ממש ממש דחופה בנוגע להתחממות יתר של כרטיס מסך !!

Featured Replies

פורסם

שלום

לפני כשנה קניתי מחשב אחרי שהתייעצתי פה בפורום וקניתי בסוף פנטיום d 930

כרטיס המסך שלי זה gainward geforce 7600gt עכשיו יש עליו מאוורר אבל הוא לא ממש עוזר ובהתחלה הוא היה במנוחה כשאני לא משתמש בוא על 55-60 מעלות ובמאמץ על 80-85

היום הוא כבר מגיע לשיאים חדשים שדי מפחידים אותי כאשר ללא מאמץ הוא על 80-85 מעלות ובמאמץ הוא עובר לפעמים גם את ה105

בבקשה אני חייב לדעת מה לעשות אני די בבעיה תעזרו לי אני פשוט לא יכול לשחק במשחקים כי הוא מתחמם ושולח לי הודעה

פורסם

המאוורר שלך כנראה חלוד. גם אני סבלתי מאותה בעיה אבל אחרי ששימנתי את הצירים שלו הכל הסתדר כמעת לחלוטין..

תשמן אותו כמו שצריך ותגיד אם זה עזר

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה אחי על התגובה המהירה ...אבל אני לא ממש מבין בדברים האלה ...איך אני משמן אותו? ואם מה?

פורסם

אתה יכול לנסות לנקות אותו ע"י קיסם אוזניים מהאבק שעל הכנפיים של המאורר , אם אתה רוצה להשקיע יותר אז תנסה לפרק את המאורר מהכרטיס ולנקות אותו יסודי[כמובן על אחריותך].

פורסם
  • מחבר

תודה גם לך

בקשר לקירור...לא כדאי לקנות איזה גוף קירור ואם כן האם זה ישפיע באופן ניכר על הטמפרטורות וגם המלצה של איזה גוף קירור אם אפשר

פורסם

קודם כל תנסה לחסוך מעצמך את הכאב ראש הזה למצוא גוף קירור שמתאים בדיוק לכרטיס שלך.

תנסה כמו שאמר gguyhh לנקות אותו קודם מאבק ע"י פחית עם לחץ או יותר עדיף עם שואב אבק בכיוון הנגדי..

אחר כך אם זה לא ממש יעזור אז תנסה לשמן את הצירים של המאוורר ע"י כך שתוציא את המדבקה שלו ואז תשפוך את השמן במידת הצורך (יש מדיך מעולה לזה באתר, תחפש) תחזיר את המדבקה תן לו כמה שניות להיקלט על הצירים ותבדוק איך הוא עובד עכשיו ;)

פורסם
  • מחבר

טוב אז עכשיו פתחתי את המחשב ואני רואה שהוא מסתובב בסדר המאוורר (המחשב דלוק ) אבל אולי הוא קצת מסתובב לא יציב כאילו עושה קצת רעש וזז קצת

אני די מפחד לגעת בזה כדי לא להרוס משו השאלה שלי : השבוע אני לוקח את המחשב כדי להוסיף ג'יגה זיכרון ודיסק קשיח אם אני יתן להם לבדוק אותו הם יוכלו לעזור בחנות ולהגיד לי מה הבעיה ?

פורסם

הוא כנראה מלא אבק ותקוע

תנקה אותו בעדינות ותשמן אותו והוא ירוץ לך מעולה

אם אתה מפחד אז כן בחנות יכולים לסדר לך אותו אבל תראה שלא יסבנו אותך ויגיד לך להשים חדש

אתה רק צריך ניקוי שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים