פורסם 2007 באפריל 2518 שנים בשני התוכנות מוצגות תוצאות שונות....למה זה? בTAT מופיעה המהירות הרגילה של המעבד כמו שהיא צריכה ליהיות ובCPUZ היא מופיעה מתחת למהירות עם מכפלה אחת למטה ואני יודע שזה כדי לחסוך בחשמל כשהמעבד לא מיתאמץ אבל אם זה ככה בTAT לא צריך להופיע אותו דבר?
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים בשני התוכנות מוצגות תוצאות שונות....למה זה? בTAT מופיעה המהירות הרגילה של המעבד כמו שהיא צריכה ליהיות ובCPUZ היא מופיעה מתחת למהירות עם מכפלה אחת למטה ואני יודע שזה כדי לחסוך בחשמל כשהמעבד לא מיתאמץ אבל אם זה ככה בTAT לא צריך להופיע אותו דבר?איפה התמונה..?
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר אווייייי סליחה סליחה שחכתי ממנה בדיוק קיבלתי טלפון מחבר ולא שמתי לב שלא צירפתי....הנה היא עכשיו....[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים שמע גם אצלי TAT לא מורידה מכפלות - והCPU-Z כן, גם התוכנה שבאה עם הבאנדל של אסוס מראה הורדה והעלאה של מכפלות.. אולי יש לנו גירסה ישנה של TAT.... בכל מקרה , מה זה משנה לך...... :-\
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים כנראה שהשעון ב-TAT לא מתעדכן בזמן אמת. זה בכלל לא הייעוד של התוכנה, ובוודאי שכדאי להסתמך על CPUZ במקרה זה.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר זה לא משנה לי אבל בכול זאת רציתי לדעת... אוקיי אז הבנתי את מה שרציתי לדעת...יכול ליהיות גם שTAT מציגה את התדר המקסימלי של המעבד וCPUZ מראה את התדר בזמן אמת.. בקיצור תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.