פורסם 2007 באפריל 2518 שנים זה כנראה המשך ישיר אבל לא הגיוני לגבר מחיפה עם המים בתחת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=248277.0 חשבתי שאת השריפות מכבים במים ולא הפוך.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים גרסא אנאלית ל''תירס חם בם בם בם'' רק שזה עם תפוח אדמה תחשבו על הבן אדם כשהוא יהיה עם העובדת הסוציאלית : ''שלום לך.....אז, ספר לי מה עבר עלייך'' איש: ''הוו........חברים דחפו לי תפוח אדמה חם לתחת'' עובדת: ''חה חה חה חה חה חה חה חה חה (בצחוק רוסי כבד עם ''ח'' מודגשת) ''
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים כל כך לא מצחיק .... כל מי שמצחיק אותו שיחשוב איך הוא היה מרגיש אם היו עושים לו אותו דבר ואז תכתבו תתגובה שלכם עם כזה חוסר רגישות אחרי זה מתפלאים שאנשים עושים דברים מזעזעים ...
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים אם היו עושים לי דבר כזה הדבר האחרון שהיה מעניין אותי זה מה כותבים עליי באיזה פורום מחשבים או הטוקבקים בYNET.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים והקשר הוא? עצם העובדה שאנשים מוצאים את זה מצחיק בכל מובן שהוא זה עצוב, אין שום קשר למה שהבן אדם שזה קרה לו היה חושב אם היה רואה את הפורום, פשוט עצוב (וזה עוד בלשון המעטה) שככה אתה ואחרים פה רואים את הדברים
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים ^ עזוב, בת'ראד אחר הוא שם תמונה "משעשעת" עם אישה מוכה שכתוב בה "הכלבה הזאת לא ידעה מתי לשתוק, ואתה?"
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים כל כך לא מצחיק .... כל מי שמצחיק אותו שיחשוב איך הוא היה מרגיש אם היו עושים לו אותו דבר ואז תכתבו תתגובה שלכם עם כזה חוסר רגישות אחרי זה מתפלאים שאנשים עושים דברים מזעזעים ... הקלישאה: אמור לי מי חברייך.... בנאדם שמסתובב עם אנשים כאלו צריך להזהר לא "להפיל" את סבון/תפו"א.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים אז? מה הפואנטה שלך? שמגיע לו? קלישאה או לא קלישאה של חברים כאלה ואחרים, עדיין לא מצדיקה כזה מעשה לאף אחד
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים אני רוצה לצטט את אחת התגובות שהופיעו בכתבה בוואלה: זה דווקא כן הדרך אם אתה רוצה גושים בפירה
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים אני היחידי שחושב שהם היו הומואים?איזה חבורה של גברים בני 40 עושים על האש בלי נשים בכלל?אם הייתה שמה אישה אין מצב שהיא הייתה שיכורה ככה והיא בדוק הייתה עושה משו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.