עבור לתוכן

בקשר ל8600 gt

Featured Replies

פורסם

נתחיל מזה שתכננתי לקנות מחשב עם ה7600gs כי אני לא גיימר רציני (רציתי רק כרטיס שיחזיק קצת משחקים).

אבל אמרו לי ששווה להוסיף עוד 200 שקל ולקבל כרטיס dx10.

השאלה שלי הdx10 הזה באמת שוווה את זה?

חשוב לציין שאני קונה מחשב פעם ב4 שנים בערך.

תודה.

פורסם

עם כרטיסים יקרים יותר [2000 שקל] עוד לא בטוח שיוכלו לשחק בעוד 3 שנים אז על כרטיס חלש [יחסית] כמו ה86GT לא ניראה לי שתוכל להחזיק 4 שנים.

מחשב אפשר לקנות פעם ב4 שנים אבל הוא לא יחזיק משחקים חדשים שנתיים או יותר אחרי.

קצת קשה להגיד אם הDX10 שווה את זה כי מצד אחד במחיר של הGT יש כרטיסים יותר טובים [DX9] אבל יכול להיות שעוד שנתיים כבר לא יהיו משחקים שתומכים בDX9, מצד שני הכרטיס יהיה חלש ורוב הסיכויים שלא תוכל לשחק כמעט [בהנחה שאתה עם LCD ולא תוכל לשחק על רז' של 800X600 למשל].

פורסם

8600GT ללא ספק...

פורסם

תקציב?

פורסם
  • מחבר

בעקרון התקציב של כל המחשב(כולל lcd) הוא 4500 ש"ח.

פורסם

אני לא חושב שאתה יכול להרשות לעצמך 8600GT בתקציב כזה

הכרטיס הזה ממש לא משתלם יחסית למחיר שלו (יקר וחלש)

מסך LCD נורמלי יעלה לך לפחות 1200 ש"ח ככה שמה שנשאר לתקציב של המחשב זה 3300 בערך

ובתקציב כזה אי אפשר לקחת כרטיס מעל 600 ש"ח כי המערכת פשוט תגביל אותו

פורסם

קח את המסך L922A 19" של חברת NU ב-1063 ש"ח מ-IQPC, אני עליו ומסך נפלא אני נהנה מכל רגע.

אם אתה רוצה אפשר גם מסך 17" ב-893 ש"ח גם של חברת NU וגן מ-IQPC.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לקנות lcd ב1000 אבל זה כרגע לא משנה.

המערכת שלי תחזיק את הכרטיס אם אני אקנה אותו (4200x2,m2n-e,2048 ddr2).

אם תגידו לי שזה באמת שווה את זה אני אוסיף את ה200 שקל האלה.

פורסם

באיזה משחקים אתה משחק שאתה צריך מחשב ב-4 וחצי...?

פורסם
  • מחבר

אני לא גיימר כבר אמרתי, סתם פה ושם company of heros וnfs זה אמור להיות מחשב להכל ובין השאר למשחקים.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ, בבקשה אם תוכלו לענות.

פורסם

תקנה 7600GT - יותר זול ויותר חזק. למיטב הבנתי אין שום סיבה כרגע לרוץ לקנות כרטיס תומך DX10 (במיוחד לא כרטיס שמסתמן ככישלון נוראי כמו ה-8600GT). בעתיד, כשיהיו משחקים ל-DX10 ועתידה של VISTA יתבהר תהיה חכם יותר ותדע מה אתה צריך (שלא לדבר על זה שהמכירים ירדו יחסית עד אז).

תציץ פה:

http://www.legionhardware.com/document.php?id=637&p=0

אבל זו רק דעתי...

פורסם

COH זה משחק כבד, אבל אל תדאג 8600GT יספיק לך, בנוסף תוכל להנות מהפאטץ' שיצא במהלך השנה שיהיה למשחק תמיכה ב-DX10 ותראה את ה-COH קצת אחרת.

כל עוד יהיה לך 8600GT ו-Vista.

פורסם

בשביל הצרכים שלך שווה להוסיף את ה200 שקל.זה יתן תמורה יפה במשך 4 שנים.

פורסם
  • מחבר

אוקי נראה לי אני ילך על ה8600, אמנם הביצועים שלו פחות טובים מה76 אבל נראה לי שזו השקעה יותר כדאית בטווח הארוך, אם יש למישהו עוד דעה בנושא אני אשמח, תודה לכולם על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים