עבור לתוכן

חשד : עזמי בשארה טיווח במלחמה את החיזבאללה לעבר בתי הזקוק של חיפה

Featured Replies

פורסם

נמאס כבר מהממשלה האימפוטנטית הזו... זה מה שקורה כשיש לך הנהגה בלי בייצים שמפחדת מחבורה של טרוריסטים פחדנים שיורים קאסמים ונותנת לחברי כנסת ערבים לדבר בגנות המדינה ולעשות כל מה שעולה בראשם בחסות החסינות הדיפלומטית שלהם

מצידי שראש הממשלה הבא יהיה ליברמן ולא שאני אוהב אותו כל כך פשוט הוא נראה היחיד בארץ הזאת שבאמת יש לו בייצים לעשות משהו כנגד כל הערבים האלה ואולי לעלות ואפילו בקצת את החוסן וההרתעה הישראלית

לדעתי זו חובה לאומית לתפוס את בשארה ולעשות איתו דין וחשבון למען יראו ויראהו

• תגובות 64
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מתכוון לאדון השר לאיומים אסטרטגיים מר אביגדור ליברמן? זה שיושב בממשלה וחוץ מלדבר פה ושם (לאחרונה הוא מאוד הוריד פרופיל ד"א) לא עושה כלום היום אין בפוליטיקה אדם שיכול לעשות משהו או שיעשה משהו באמת. בוודאי לא ליברמן/אולמרט/נתניהו/ברק/פרץ וחבריהם.

מה להשבע? למה לחסל אותו "בחוץ", בגידה מביאה איתה עונש מוות או מאסר עולם... אולי רצו לחסוך את המשפט (שהיה הופך לארוך ובלתי נסבל)?

אני לא בטוח בכלל שהוא "עומד" בקירטריון של עונש המוות במגרת החוק שעוסק בכך (בגידה)..

פורסם

מה אתה רוצה שהוא יעשה ? התיק הזה גם ככה הוא בכלל כסת"ח

ואם כבר בשארה הוא לא בוגד, איך הוא יכול לבגוד אם הוא אף פעם לא היה נאמן למדינה ?

פורסם

גם אם יביאו אותו לארץ הוא יקבל מקסימום 10 שנים אם בכלל

פשוט אנחנו לא הדור המתאים לגור פה וליישב את הארץ הזאת.

ליברמן מאכזב אני בספק אם הוא בכלל יעשה משהו, היחידים שאני באמת סומך עליהם בעיניים עצומות הם אריה אלדד ואורי אריאל.

מעניין כמה שנים יקח ליהודים פה להבין.

למרות שהעתיד מראה על הנהגה ציוניות דתית, יישר כוח לדתים ועל כל הילדים שהם מביאים :):xyxthumbs:

פורסם

^^^

צחוק צחוק אבל השורה האחרונה שלך ממש נכונה(אני הבנתי את זה בערב יום העצמאות בכיכר)

ואת ליברמן עזבו-סתם נאד נפוח(מאוד).

ד"א- למה רוב השרים שמנים??

פורסם

^^^

צחוק צחוק אבל השורה האחרונה שלך ממש נכונה(אני הבנתי את זה בערב יום העצמאות בכיכר)

רק אתמול הבנת?

אני עוד חילוני :s07:

פורסם

^^^

במדינה שבה השוטרים והגנרלים שמנים מה אתה מצפה מהשרים ?

לפחות בארה"ב הנשיאים מנסים לשמש דוגמה אבל שם המצב הרבה יותר גרוע מאצלנו... אנחנו בכושר רק בגלל שאנחנו חייבים להגיע למקלטים בזמן

פורסם

ואם כבר בשארה הוא לא בוגד, איך הוא יכול לבגוד אם הוא אף פעם לא היה נאמן למדינה ?

לא טענתי מעולם שהוא לא בוגד (טכנית, כל עוד בית המשפט לא מרשיע אותו, הוא לא בוגד, אבל לא נכנס לזה עכשיו). התכוונתי לעובדה שהחוק מתייחס לכמה רמות של בגידות. רק ברמה החמורה ביותר (ואני לא זוכר את ההגדרה שלה בדיוק) יש אפשרות לגזר דין מוות. אבל עד כמה שזכור לי, זה מתייחס למצב כמו בשדה קרב, כאשר אין לך יותר מידי ברירות מלבד לתקוע למי שבגד כדור בראש, כי אחרת אתה תחטוף..

פורסם

ההשלכות של המעשים המיוחסים לו היו יכולים לגרום להרג של מאות אלפים- בינהם אתה. אתה מבין את זה?

פורסם

אם כל זה נכון,רק עונש מוות יש לתת לו.

פורסם

לערבים מתאים שלא נהיה כאן

פורסם

למה כולם ישר קופצים לעונש מוות?

מה קרה לייצירתיות?

מטאטא בתחת כבר פאסה?

אם אתם רוצים (המנהלים ;D... במיוחד העובר ספאמרים שבינייכם אהמיני אהמענקודר ::)) אני יכול לפתוח ת'רד על הצעות הוצאה להורג איטיות... (הי, זה לא יותר גרוע מ90% מהת'ראדים האחרים שפותחים פה בכללי...)

לערבים מתאים שלא נהיה כאן

בוקר טוב :hi:

פורסם

kill kill kill kill kill

פורסם

על סיוע לאויב בשעת מלחמה אפשר לתת עונש מוות, אבל זה מעולם לא הוצא לפועל.

פורסם

נראה לי שהגיע הזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים