עבור לתוכן

חשד : עזמי בשארה טיווח במלחמה את החיזבאללה לעבר בתי הזקוק של חיפה

Featured Replies

פורסם

search & destroy ?

הגיע הזמן, אני אשמח לראות את הראש שלו משופד על מוט באמצע הגינה המלכותית ולנופף בחיוך לשלום, לנגד עיניו המתות

(מי שמגלה מאיפה לקוחה הסצינה הזו (מאיזו סדרה/סרט) , מקבל " :xyxthumbs:")

בבילון 5, העוזר של השגריר עם השיער המוזר (שכחתי את השם :P) אמר ל"נציג" של השאדוז שזה החלום שלו- והוא עשה את זה אחרי שהשגריר הפך למלך וכו' ;D

• תגובות 64
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

LOL :lol:[br]פורסם בתאריך: 25.04.2007 בשעה 16:23:40

אם אני לא טועה בשארה יצא את הארץ עוד שרק אספו חומר וגיבשו תיק בשלבים מוקדמים ולכן הותרה יציאתו.

^^ לא שזה בסדר כן... =/

אני ממש לא בטוח שאנחנו עד כדי כך טיפשים, אנחנו בטח רוצים לחסל אותו "בחוץ".

btw, לפי מה ששמעתי המשפחה שלו גרה\הייתה גרה בחיפה (גפן), לא יודע איפה הם היו בזמן המלחמה.

פורסם

דייי תשבע ?

:kopfpatsch::bash::nono::bash::s07: :s07: :s07:

איפה הפוסטמה טלי פחימה שתגיד שהוא צדיק, ויש לו זכות לחופש המדיע והביטוי, ותזמין גם אותו למסיבת חפלה ברביקו עם זביידי ?

פורסם

מה להשבע? למה לחסל אותו "בחוץ", בגידה מביאה איתה עונש מוות או מאסר עולם... אולי רצו לחסוך את המשפט (שהיה הופך לארוך ובלתי נסבל)?

פורסם
  • מחבר

בבילון 5, העוזר של השגריר עם השיער המוזר (שכחתי את השם :P) אמר ל"נציג" של השאדוז שזה החלום שלו- והוא עשה את זה אחרי שהשגריר הפך למלך וכו' ;D

IG, זכית ב ":xyxthumbs:" , אנא גש לנקודת האיסוף הקרובה לביתך ותוכל לאסוף אותו תמורת דמי טיפול ואריזה בסך 89 ש"ח :silly:

(ויר, העוזר של השגריר הסנטאורי - לונדו מולארי , אומר את זה לנציג האנושי של הצללים - מר מורדן)

:xyxthumbs:

פורסם

בשארה = הנשיא קלארק :lol:

פורסם

מה להשבע? למה לחסל אותו "בחוץ", בגידה מביאה איתה עונש מוות או מאסר עולם... אולי רצו לחסוך את המשפט (שהיה הופך לארוך ובלתי נסבל)?

חחח לא התכוונתי לזה, התכוונתי לכותרת, ציניות!

פורסם

IG, זכית ב ":xyxthumbs:" , אנא גש לנקודת האיסוף הקרובה לביתך ותוכל לאסוף אותו תמורת דמי טיפול ואריזה בסך 89 ש"ח :silly:

(ויר, העוזר של השגריר הסנטאורי - לונדו מולארי , אומר את זה לנציג האנושי של הצללים - מר מורדן)

:xyxthumbs:

:yelclap:

אגב מורגן לא בדיוק נציג... הוא יותר בכיוון הביטש של השאדוז

ומי שתוהה מה העמדה שלי לגבי המצב, שיקרא את הת'ראד השני בנושא...

פורסם

LOL :lol:[br]פורסם בתאריך: 25.04.2007 בשעה 16:23:40

אני ממש לא בטוח שאנחנו עד כדי כך טיפשים, אנחנו בטח רוצים לחסל אותו "בחוץ".

btw, לפי מה ששמעתי המשפחה שלו גרה\הייתה גרה בחיפה (גפן), לא יודע איפה הם היו בזמן המלחמה.

אני בספק שבשארה "יטופל" על ידי גורמים ישראלים מחוץ למדינה, העולם הוא לא משחק שח-מט ומהלך כזה הוא מבחינת קטסטרופה בכך שהוא גם עושה "אחלה" יחסי ציבור למדינה דמוקרטית בעלת משפט צדק וגם שמהלך כזה יתסיס מאוד את האוכלוסייה הפלשתינאית, הערבית-ישראלית,המצרית,הסורית ועוד ועוד...

לעזאזל, אפילו את אייכמן הביאו למשפט!

פורסם

נראה לך שיהרגו אותו ונגיד "אנחנו עשינו אז זה"?

זו תהיה "תאונה" :P

פורסם

דווקא משפט ארוך יהיה לפי דעתי טוב. אחרי המלחמה האחרונה הציבור צמא לדם ומשפט ארוך בהחלט יתן להם את מה שהם רוצים.

פורסם

מוות עכשיו ומיד (גם אם הוא לא אשם, הוא סתם מכוער).

פורסם

דווקא משפט ארוך יהיה לפי דעתי טוב. אחרי המלחמה האחרונה הציבור צמא לדם ומשפט ארוך בהחלט יתן להם את מה שהם רוצים.

או שניתן להם דם

פורסם

מישהו יודע, איך ניתן לקבל תגו'ב של התליין? מקבלים ים כסף וגם מוציאים נבלה להורג.

פורסם

כן, כי לא לומר שאנחנו עשינו את זה זה מה שיגרום לכללללללללללללללל העולם לומר "אה, זו הייתה תאונה! תחי מדינת ישראל!" :s07:

באמת, לפעמים אתם פשוט חושבים כמו ילדים קטנים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים