עבור לתוכן

חשד : עזמי בשארה טיווח במלחמה את החיזבאללה לעבר בתי הזקוק של חיפה

Featured Replies

פורסם

בהמשך לת'רד הזה :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=251471.0

על מעללי בשארה והתפטרותו

משהו שנלקח מפורום רוטר.נט (ולא ממקור חדשותי מוסמך)

http://rotter.net/forum/scoops1/5918.shtml

סקופ: חשד, עזמי בשארה טיווח במלחמה את החיזבאללה לעבר בתי הזקוק של חיפה

אם אזרחי המדינה היו יודעים במה נחשד (בחשדות הכי החלטיים שיש) ח"כ

עזמי בשארה, היה נפתח מחול של טירוף, דרישה לועדת חקירה איך נתנו לאיש

הזה לחמוק החוצה ואיך הוא לא תלוי עדיין בחוצות העיר.

עזמי בשארה חשוד כי לכאורה היה הקת"ק (קצין תצפית קדמי) של נסראללה

בעת המלחמה בקיץ הקודם. הוא העביר בזמן אמת נתוני פגיעה וכיוון את

האויב למתקנים רגישים בישראל בין השאר גם לבתי הזקוק במפרץ חיפה.

האיש נחשב כמחבל עם דם על הידיים ולא מובן איך נתנו לו לחמוק לחו"ל.

בימים אלו הוא מסתתר מחשש לחייו, הוא חושש שהמוסד קיבל מהגורמים

המתאימים פקודה לחסל אותו בכל מקום בו הוא יתגלה

@

search & destroy ?

הגיע הזמן, אני אשמח לראות את הראש שלו משופד על מוט באמצע הגינה המלכותית ולנופף בחיוך לשלום, לנגד עיניו המתות

(מי שמגלה מאיפה לקוחה הסצינה הזו (מאיזו סדרה/סרט) , מקבל " :xyxthumbs:")

• תגובות 64
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמעתי על הדבר הזה עוד לפני שבועיים ואני מאמין שזה נכון.

לא אכפת לו להקריב אנשים למען "המטרה" שלו.

פורסם

שימות!

פורסם

מקווה באמת שהמוסד יהרוג אותו ואת משפחתו.

פורסם

מה משפחתו עשתה רע? רק הוא אשם.

פורסם

מה משפחתו עשתה רע?

שבטעות לא יעשו עוד כמה כאלה :lol:

פורסם

לא יודע, זה נשמע לי לא הגיוני שהוא ינסה לעזור לחיזבאללה לכוון טילים לבתי הזיקוק בחיפה... אני לא חושב שלחיזבאללה גם היה אינטרס(במלחמה האחרונה בלבד) בכלל לפגוע בבתי הזיקוק.

ולפני שיתחילו לשפד אותי - אני מאמין מאוד שבשארה עזר לחיזבאללה לטווח מתקנים צבאים במלחמה האחרונה, אך לא את בתי הזיקוק.

מהסיבה הפשוטה שבחיפה ישנה אוכלוסייה ערבית גדולה ואני בספק אם בשארה היה מוכן לפגיעה בה.

ובקשר לבתי הזיקוק - פגיעה בבתי הזיקוק הייתה גורמת נזק ענק שהיה הורג אנשים רבים, כולל ערבים.

מהלך כזה היה יכול להטות את דעת הקהל העולמית מאוד לרעת חיזבאללה, ולמרות שכמובן מטרתו הסופית של האירגון היא השמדת ישראל, אני לא חושב שהוא "רצה" לתת את המכה הסופית כבר במלחמה הזו.

כולנו ראינו כמה חיזבאללה מתאמץ להטות את דעת הקהל לטובתו... פירסום תמונות שקריות, דיווחים שקריים על הרוגים ופצועים... תמונות של דובונים ליד הריסות של מוצבי חיזבאללה... אני בספק אם באמת הייתה כוונה של חיזבאללה לפגוע במפעלי הזיקוק.

פורסם

זה רק אומר שאתה לא מכיר את החיזבאללה, אם הם היו פוגעים והיו נהרגים ערבים הם היו נקראים שהידים...

זה מתקן אסטרטגי ממעלה ראשונה.

פורסם

לא רק שהחיזבאללה כיוון לבתי הזיקוק, הוא גם פגע בהם.

פורסם

נכון, ולמזלנו, לא פגעו במשהו שיכול לגרום לאסון מחריד (אם כי הבנתי שזה היה קרוב)

פורסם

הייתה להם פגיעה מוצלחת או שתיים

פורסם

זה הכל "טוב ונחמד" שחיזבאללה היו קוראים לערבים שהיו נהרגים שהידים, זה לא היה עוזר להם בגרוש.

כמו שלא עזרו כל ההכחשות של ישראל עם "ההפצצה" על החוף של עזה עם הילדה הזאת(מה שהסתבר בדיעבד כעוד הצגה של Palywood)... זה לא באמת משנה מה הצד "הגורם" אומר... משנה איך יתייחסו לזה בשאר העולם.

כמו כן מצב כזה היה גורם ל"הרמת גבה" אצל רבים מן הערבים הישראלים בארץ שרובם חילונים ודווקא לא נראה לי שהיו מקבלים בשמחה את תואר השהידים בשם חיזבאללה(וזה לא משנה כרגע אם אותם ערבים חילונים תומכים בישראל או לא).

אני לא חושב פשוט שחיזבאללה הוא כ"כ Straight-Forward ו"טיפש" כמו שהרוב חושבים, אני חושש שהתוכנית שלו למוטט את ישראל היא איטית וכואבת ומאוד מחושבת, ולא "בוא נזרוק עליהם המון המון טילים עד שכולם יתפוצצו!", אני חושב שהם מחפשים ניצחון בסגנון הנצחון של הוויטקונג בוויטנאם, רק שכאן זה יהיה קצת יותר קשה, בהתחשב בעובדה שהם מנסים לגרש אותנו מאדמתנו, ולא מארץ לא קשורה אלינו הנמצאת אלפי קילומטרים מאיתנו...

פורסם

אני לא מבין משהו, הוא נחקר בקשר לזה שהוא סייע לאוייב ונתנו לו לצאת לחו"ל?

מה קורה פה? :nixweiss:

פורסם

אם אני לא טועה בשארה יצא את הארץ עוד שרק אספו חומר וגיבשו תיק בשלבים מוקדמים ולכן הותרה יציאתו.

^^ לא שזה בסדר כן... =/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים