פורסם 2007 באפריל 2518 שנים קניתי מחשב חדש חיברתי הכלבהתחלה הייתה בעיה עם אחד הכרטיסים אבל החליפו לי לחדשואתמול לשמחתי סוף סוף אני מדליק את המחשב והוא נדלק כמו שצריךהלוח אם הוא ab9 pro ועולה לי הארור הזה שיש תמיד ללוח אם הזה שצריך ללחוץ f1 בשביל להמשיךאוקיי אני לוחץ רואה שהכל בסדר מכבה את המחשבוהולך להוריד עדכון לביוס בשביל לפתור את הארור הזהמאז שכיביתי את המחשב אני לא מצליח להדליק אותו מחדשאני מקבל את הארור 2a על הצג הקטן שבלוח אםחיפשתי קודם בספר של הלוח אם ואין שם את הארור הזהואחר כך חיפשתי באינטרנט ומצאתי שזה ארור של ספק\כרטיס מסך\זכרונותמבין אלה הכי הגיוני אצלי שזה יהיה בכרטיס מסךניסיתי לחבר אותו מחדש אך גם זה לא הועיליש לכם הצעות מה לעשות ?
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מסקנה: צריך לקרוא למה זה רצה שילחצו f1 בהתחלה (בד"כ כי המקלדת או העכבר לא מחוברים טוב) לפני שהורסים את הביוס.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר לא הבנתי, עידכנת את הביוס והתקלה הייתה אחרי או שלא הספקת לעדכן?אני לא הספקתי לעדכן את הביוסאבל אחרי שאיפסתי את הcmosניסיתי שוב הרבה פעמים ולא הצלחתי התייאשתי החלטתי להתקין וינדוס לפחות ביינתים (כל זה בלי לכבות את המחשב כמובן, רק ריסטים)והעברתי את העדכון ביוס לכונן c כי משום מה לא הצלחתי בדוס לגשת לכוננים אחרים.ועכשיו התקלה היותר מוזרה שאני לא מצליח להכנס לדוסבבוט שמתי רק סידירום (דבר שמוקדם עבד)וניסיתי עם הדיסק של hiron עם הדיסק של הוינדוס ועם דיסק בוטמשהו ממש מוזר
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר הרצת את תוכנת העידכון והיא נכשלה? או שהיא לא הסכימה לפעול בכלל?עדכון: אני ביטלתי את כל אפשרויות הבוט שיש השארתי רק את הסידירום ועכשיו כשאני מכניס כל דיסק אתחול שיש לי כתוב לי שזה לא דיסק אתחול ולהכניס דיסק אתחולאני רוצה לציין שמקודם הם עבדו !!כמו כן לפעמים מתחיל צליל עולה ויורד מוזר ומציק מאוד מהרמקול הפנימי של המחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.