עבור לתוכן

פלאש יד שניה

Featured Replies

פורסם

יש לי D80

אני מחפש לצ'פר אותה ב SB600 ותהיתי איפה בכלל מתחילים לחפש פלאש יד שניה ?

(יד2 לא כל כך עזר לי )

ומעבר לזה מה צריך לבדוק שאני קונה פלאש יד שניה ?

נתקלתי במדריכים על איך לבדוק עדשות משומשות אבל על פלאשים לא ראיתי.

תודה

פורסם

כמעט ולא ראיתי SB600 יד שניה למכירה, כך שאל תבנה על זה שיהיה לך קל למצוא פלאש כזה. ובכל מקרה, המחיר לא ממש נמוך בשביל שיהיה טעם לקחת צ'אנס ולוותר על הכיף שבקניית חדש. אם אני זוכר נכון, המחיר שראיתי היה נמוך בכ-200 ש"ח ממחיר חדש דרך יבוא אפור. כמה זה משמעותי בעיניך?

לגבי בדיקה, תסתכל כאן. הקטע של פלאש Auto לא ממש רלוונטי ל-SB600, אבל אתה יכול פשוט לבדוק אותו במצב TTL עם הגדרות דומות במצלמה. למען האמת, זאת הבדיקה הכי חשובה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה.

ואם תוכל לפרט קצת על הבדיקה ? בעצם מה ששאלתי יותר בגדול זה מה יכול להשתבש בפלאש שימנע ממני לקנות אותו ,

מה צריך להדליק לי אורות אזהרה?

אני ראיתי את ה SB600 חדש באלף שקל ,

בסיכומו של דבר גם אני לא ראיתי בשום מקום אותו כיד שניה אז כנראה שאני כן אקנה אותו במחיר הזה.

חשבתי לחסוך קצת.

את ה SB800 ראיתי יד שניה ב1500, משתלם לקנות את הדגם החזק, יד שניה וב 50% יותר?

פורסם

ואם תוכל לפרט קצת על הבדיקה ? בעצם מה ששאלתי יותר בגדול זה מה יכול להשתבש בפלאש שימנע ממני לקנות אותו ,

מה צריך להדליק לי אורות אזהרה?

יצרתי מאמר חדש בנושא ב"קליקי". אם יש לך הערות או הצעות, אשמח לשמוע.

את ה SB800 ראיתי יד שניה ב1500, משתלם לקנות את הדגם החזק, יד שניה וב 50% יותר?

תלוי מה חשוב לך יותר - עוצמה ואפשרויות (SB800) או קומפקטיות ומחיר (SB600). שניהם פלאשים מעולים, אבל אני באופן אישי הייתי מעדיף את ה-SB800.

פורסם
  • מחבר

אתה בחור רציני :xyxthumbs:

עברתי על הפיצ'רים של שני הפלאשים אבל יתכן שאני לא לגמרי מבין את מלוא האופציות שה 800 נותן לי וה600 לא.

אישית אני מעדיף לקחת תמיד את הדגם הטוב יותר והיקר יותר מתוך ראיה עתידית שאני אלמד להשתמש בו ובמלא הפוטנציאל שבו...

אבל אני לא לגמרי בטוח שאני מבין מה הן האפשרויות הנוספות שאתה מדבר עליהן

ראיתי סטרוב ועוצמה מוגברת , אני לא לגמרי מבין מה זה סטרוב (את המושג של סטרוב וסטרובוסקופ מעולם הפיזיקה אני מכיר) ואיך אפשר להשתמש בו בצילום

אולי חסר לי ידע,

אשמח להפניות לטקסטים, מדריכים או מאמרים בנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים