פורסם 2003 בינואר 1922 שנים שלום לכולם !!!כמו שאמרתי קיבלתי ציון נמוך מאוד 4699 (!!!)זה המפרט שליPentium 3 731 MHz256MB of RAMMother borad Asus cuv4xG-force ti4200 128 DDRרציתי לדעת למה קיבלתי כזה ציון נמוך !??!!?יש לציין כי הכרטיס חזר מתיקון לא מזמן...היתכן שיש בו עוד בעיה !?!? ??? ??? ??? ??? ??? ???בתודה מראשlir@nסליחה שלא ציינתי...אבל כמובן שהאיי איי ואפ אפ היו מכובים...עשיתי השוואה ועדיין קיבלתי נמוך...אין לי דרייברים בו למה שאני מתקין דרייברים משחקים נתקעים לי או לא פועלים בכללאז אני עם הדרייבר של הווינדוס...הבאיוס בלוח אם מעודכן...
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים מחבר למה? אני אגיד לך למה, כי אתה לא קורא הודעות סטיקי עם חוקי הפורום.בדיקת ציוני 3DMark: בזמן האחרון התמלא הפורום בשאלות לבדיקת ציוני 3DMARK שונות, הדבר מציף את הפורום בשאלות על מספרים שונים וכ"ו כאשר הפתרון לבדיקה שכזאת הינו פשוט וקל בהחלט, וכנראה מספיק אנשים לא מכירים אותו, ואני מדבר על אתר ההשוואות של MadOnion. אם לאחר בדיקת הציון אתם לא מרוצים ממנו או שאתם מרגישים כי הציון שלכם נמוך משמעותית או גבוהה משמעותית, אז יש מקום לשתף אותנו בושים לב למשפט האחרון !!!!!!!!!!!!
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים שלום לכולם !!!כמו שאמרתי קיבלתי ציון נמוך מאוד 4699 (!!!)זה המפרט שליPentium 3 731 MHz256MB of RAMMother borad Asus cuv4xG-force ti4200 128 DDRרציתי לדעת למה קיבלתי כזה ציון נמוך !??!!?יש לציין כי הכרטיס חזר מתיקון לא מזמן...היתכן שיש בו עוד בעיה !?!? ??? ??? ??? ??? ??? ???בתודה מראשlir@nבגלל הדברים המודגשיםואולי יש בו בעיה- אבל אנלא מאמיןתדרוש שיחליפו לך!!
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים אתה השתמשת במערכת ההשוואות?השוואת מול מערכת כמו שלך?עכשיו התוצאה נמוכה? אפשר לדבר .+the rest of your system prety sux
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים מחבר דרייברים?VIA 4IN1?איחוי דיסק?אולי AA פועל?יאירבקשר לשאלה הראשונה הבאיוס שלי מעודכןאין לי מושג מה קשור איחוי דיסק לעינייןואיי איי ואפ אפ לא פועלים...
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים על איזה ציפסט בלוח שלך מבוסס? דרייברים אני מתכוון של הכרטיס מסך ולא של הביוס יאיר
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים סה"כ עם כל מי שעשיתי compare היה יותר מ256 מגה זכרון.. לרובם הרבה יותר.כנראה שזו התוצאה שמגיעה לך.
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים דרייברים ואיחוי דיסק בהחלט יעזרו...איזה ווינדוס יש לך?! תנסה להעיף תוכניות מהזכרון ע"י הרצה של MSCONFIG. ותוריד את ה DETONATOR של NVIDIA 4109 נ.ב - אני קיבלתי 7846 עם המפרט שלי
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים מחבר דרייברים ואיחוי דיסק בהחלט יעזרו...איזה ווינדוס יש לך?! תנסה להעיף תוכניות מהזכרון ע"י הרצה של MSCONFIG. ותוריד את ה DETONATOR של NVIDIA 4109 נ.ב - אני קיבלתי 7846 עם המפרט שלי מה זאת אומרת איחוי דיסק מה קשור איחוי דיסק?
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים אני חושש שמדובר בציון הגיוני ביותר, ובדיקה השוואתית נכונה תוכיח שאין מקום לפאניקה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.