פורסם 2007 באפריל 2418 שנים התחלתי ללמוד מקס ויש לי כמה דברים שאני לא מבין פה ושם אז אני מחפש איזשהי קהילה עם פורום שאפשר יהיה להעזר באנשים שם תודה
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אני ישמח לדעת גם על איזה פורום כזה... היה פעם אחד (http://www.graphics-world.net) אבל הוא יותר משנה נמצא ב"שיפוצים"... :'(אם אתה רוצה אולי אני יוכל לעזור לך, אני עובד איתו קצת...
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אני יוצא מנקודת הנחה שאם אתה משתמש במקס האנגלית שלך לא רעה... יש אלפי קהילות באינטרנט... תריץ חיפוש בגוגל, ואם זה לא עוזר, אנלא יודע איך חוקי הפרסום פה, אבל ברש יש קהילת עיצוב עם כמה חבר'ה שמבינים דבר או שניים בתוכנה
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים www.3dtotal.comwww.3dbuzz.comויש עוד מלא, אבל כרגע אני זוכר רק את אלה כי באלה אני משתמש.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים אני בספק אם תמצא משהו טוב בעברית.יש מלא מצוינים באנגלית, לא צריך אנגלית ברמה כל כך גבוהה בשבילם.יש גם בכלל מדריכים מלאים בוידאו ב- 3dbuzz.com, שם זה מספיק שתראה בדיוק מה הם עושים.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים אחי זה האלף השלישי,ואם לא שמת לב, האנגלית די שולטת בכל העולם... אז... הפתרון האולטימטבי לפי דעתי... לך תלמד אנגלית...
פורסם 2007 במאי 1318 שנים תקנה את הספרים של אמיר גליניק ותתחיל לקרוא הם הספרים הטובים ביותר למקס בעיברית אין נוושא שלא תמצא שם אני משתמש במקס כבר 4 שנים ופשוט יש שם הכול קצת יקרים אבל שווים כול שקלבהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.