עבור לתוכן

בניית מארז מעץ. עזרה והיתייעצות..

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי שאלה על בניית מארז מעץ.....האם זה בסדר כלומר אני יודע שעץ מבודד וזה קצת ייגרום לבעיית חימום אבל אני ייתן קצת פרטים ותבינו למה אני לא חושב שזה אמור להפריע.

שיפצתי מחשב ישן שהיה לי או יותר נכון שידרגתי והתקנתי עליו XP (היה 98) המפרט כרגע הוא: פנטיום 3 800MHZ עם 512MB SDRAM לוח אם אני לא יודע איזו חברה במדוייק...דיסק קשיח 1 של 20GB של WD עליו מערכת ההפעלה ועוד אחד של היטאצ'י 40GB ריק לחלוטין...אז חשבתי לבנות מארז מעץ משני בחינות.

1) הוא מבודד מרעש ככה שיהיה שקט.

2) הוא יפה וזמין לי (דוד שלי בעל נגריה)

המחשב הזה עד היום היה עם מאוורר אחד מכניס מקדימה אוויר וזהו והוא לא ממש מיתחמם אז חשבתי שאם אני ישם כמה מאווררים נגיד 3 או 4 זה ייפתור את בעיית החום וזהו..

האם כדאי וזה בסדר לבנות מארז מעץ? ואם יש למישהו סירטוטים או סכמות או הצעות אני מקבל בברכה.

עריכה: חשבתי להשים מאוורר בדופן העליונה שיוציא אוויר...אחד מלמטה שיכניס אחד מקדימה שיכניס 2 מאחורה שיוציאו ואוליי עוד משהו בדפנות....למרות שלא ניראה לי שיש צורך בכול זה.....הוא לא מיתחמם משהו מיוחד...(תראו את המפרט שרשמתי למעלה)

פורסם

אני פעם בניתי אחד כזה..

הבעיה שהוא יצר זה החוסר מגע בין החיבורים של ברגים למארז.. מה שעשיתי זה הלחמתי את כל הנקודות מגע של הלוח עם המארז עם חוטים אחשד לשני... רק ככה הוא עבד.. (היה פנטיום 2.. היו לי 3 לוחות זהים אז לא עניין אותי אם יהרס)..

יש לי תמונות של זה איפשהו.. אני יחפש...

פורסם
  • מחבר

קודם כול תודה על התגובה...

אני חשבתי על משהו אחר...במארז שהוא נימצא עכשיו יש אפשרות לפרק את הפלטה של הלוח אם מורכב עליה...(היא מחוברת עם ברגים) אז חשבתי לפרק אותה עם ולחבר אותה לעץ ואת הלוח אם אליה ככה יהיה מעולה

פורסם

גם אני חשבתי לעשות ככה :xyxthumbs:

פורסם

גם אני חשבתי לעשות ככה :xyxthumbs:

יאמממ 98 עם 512 ראם צריך להעבוד פצצה המחשב היה צריך לטוס חחח :lol:

פורסם
  • מחבר

אז זהו שהתקנתי על שלי XP ויש לו מעבד 800MHZ עם 512MB ואני מיתכוון להוסיף עוד סטיק עוד מעט כדי שיהיה 768...ואפילו עכשיו ביחס לגילו של המחשב XP רץ עליו מצויין...

דרך אגב התחלתי בבניית המארז אני ייתפנה להעלות תמונות עוד יום-יומיםם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים