פורסם 2007 באפריל 2418 שנים שלום אני חדש פה התחלתי פרויקט על מארז חדש (פרויקט ראשון) וחיפשתי גריל מגניב ולא מצאתי משהו שאהבתי אז עשיתי משהו ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות את זה בבית עם הדרמל שלי או שזה מסובך מידי ועדיף ללכת למחרטה וכמה +- זה יעלה לי שם ואם יש משהו שצריך לשפר בסרטוט או לשנות הנה תמונה: תודה...
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אני מממממממש ממממממממממש בספק אם תצליח לעשות דבר כזה עם דרמל בצורה יפה...
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים אני מממממממש ממממממממממש בספק אם תצליח לעשות דבר כזה עם דרמל בצורה יפה... Vatos לא יודע עם אתה יודע ;D אבל אין כזואת מילה היא אפשר בעבודה עם ברזל אפשר לעשות הכול אבל בכול דבר יש בעיה ... החיתוך הזה אפשרי אבל זה ז**ון לא נורמאלי לחתוך את זה עם דרמל .... מה שגם הוא יצתרך בשביל העבודה שזה יצא יפה גם מקדחת עמוד ...! ומקדחים בקטרים שונים והרבה עצבים .... אבל אפשרי בעבועה! אבל אחי טוב זה למצוא מקום שעושה חיתוך בפלאזמה ...("תענוג לא זול") ולחרוט את זה חתיכת נירוסטה ולעשות לה אחרי זה פוליש עד למצב מראה ושיכבת ולקה יצא חבל"ז סוף הדרך !
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר בבסיס שהיתי בצבא היתה לי מחרטה דיברתי עם אחד מהבסיס שלי שיתן להם לעשות לי כמה כאלה, מקווה שיעשו...
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים בבסיס שהיתי בצבא היתה לי מחרטה דיברתי עם אחד מהבסיס שלי שיתן להם לעשות לי כמה כאלה, מקווה שיעשו...עם כבר בבסיס אז כרסומת לא מחרטה !
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים שיהיה כרסומת לא יודע מה, הם יעשו לי את זה לבד יש להם שם הכל חחחח אני מאוד מקווה בשבילך שכן :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.