פורסם 2003 בינואר 1922 שנים האם זה נכון כי מערכת הפעלה זו הכי יציבה שיש?מי בלבל את המוח יותר מדי ואמר כי היא לא מפעילה משחקים?למה היא לא שווקה בעיברית?למה מערכת חלונות לא מצורפת עם msconfig כי הייתי צריך להשיג אותו בנפרד?
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים Win2k + Sp3 אמורה להסתדר עם כל מה שצץ.מה שכן, על מע' מחשב חדישות הביצועים שתשיג יכולים להיות נמוכים יותר מאשר עם XP.
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים בקשר למשחקים, עדיין פעם ב3 שבועות בערך, שאני נכנס למשחק (לא משנה איזה) המחשב עושה Restart ללא הודעה מוקדמת.אבל זה דבר קטן, וזה ממש לא מפריע לי כי הווינדוס מאוד יציב.
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים Win2k + Sp3 אמורה להסתדר עם כל מה שצץ.מה שכן, על מע' מחשב חדישות הביצועים שתשיג יכולים להיות נמוכים יותר מאשר עם XP.תלוי מה ומי ומו...אצלי המעבר לXP (אחרי TWEAKING כבד , ושלל ירקות) לא הוסיף ביצועים מה2K+SP3 שלי , רק גרע. (במיוחד ב3DMARK)זה תלוי בחומרה , בדריברים ובתוכנות.
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים הדברים שמנעו ממני להשתמש ב Windows 2000זמן הפעלה ארוך וזמן כיבוי וRestart ארוך עוד יותרוגם Windows XP מהירה מ Win2K ב5% ויותר!
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים לא מהירה ולא בטיח , לפחות על אף מערכת שיצא לי לבדוק בעצמי (ומדובר בהרבה מערכות) , מה שכן - הboot time נמוך בהרבה..לאלו שלא משאירים מחשב דולק (AKA כל אלו בעלי הדלתה הרצחני) זה באמת יתרון לא קטן.
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים wink+sp3 המערכת הכי יציבה ולדעתי מהירה יותר מ xp מכיון שהיא זוללת פחות משאבים .ואין שום בעיה עם המשחקים...
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים לכל השאלות שלך יכולת למצוא תשובות אם רק היית עושה חיפוש. ואם כבר החלטת לא לחפש, לפחות תשתמש בכותרת נורמאלית.אם אתה משווה את 2000 ל-XP מבחינת מהירות העבודה, תבטל את כל השיפורים הגרפיים של XP ואז תעשה את זה. התוצאות יהיו בערך אותו הדבר. יש משחקים ישנים (מסוף שנות ה-90) ש-2000 לא מריץ. היום כל משחק תומך ב-2000 ואין בעיות עם זה. אגב SP3, ראיתי מספר מחשבים שאחרי התקנה שלו מערכת ההפעלה לא עלתה ולא עזר כלום. היינו פשוט צריכים להתקין מההתחלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.