פורסם 2007 באפריל 2418 שנים יש לי את המארז thermaltake svikingוהמאורר האחורי אני רוצה לשים עליו עוד מאורר אותו גודל....עכשיו אני שואל עם זה יכול לפגוע.... בביצועים?
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים נראה לי שעדיף להרכיב עוד אחד לידו ולא עליו...יש לך מקום להכניס עוד אחד..?
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אין שום מקום להוספת מאוררים במארז הזה - לפחות ללא קדיחה ומודינג ברמה כזו או אחרת
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אפשרי ויכול להביא לטמפ' יותר טובה..אבל המאווררים צריכים להיות בעלי +- אותם נתונים..על מנת שאחד לא יגביל את השני..
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר אפשרי ויכול להביא לטמפ' יותר טובה..אבל המאווררים צריכים להיות בעלי +- אותם נתונים..על מנת שאחד לא יגביל את השני..אז אני לא יודע עם כדאי לחתוך במארז בזכוכית או לשים אחד על השני...מה אתה ממליץ?
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אתה מתכוון להוסיף עוד אחד בחלון..?בעיקרון אם אתה אוהב מודינג וכו זה יהיה סבבה וגם יעיל מבחינת טמפ'...להוסיף אחד על השני לא יעזור כל כך במקרה הזה...
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר אתה מתכוון להוסיף עוד אחד בחלון..?בעיקרון אם אתה אוהב מודינג וכו זה יהיה סבבה וגם יעיל מבחינת טמפ'...להויסף אחד על השני לא יעזור כל כך במקרה הזה...הבעיה שלי שלא יראו את זה כל כך... כי המאורר עם לדים...מה אתה אומר?
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר לדעתי הוספת מאוורר על מאוורר היא מיותרת במקרה שלך..ועם אני יוסיף את המאורר מתחת לכרטיס מסך?זה יהיה אפקטיבי?
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר אתה מתכוון שיזרוק על הכרטיס אוויר..או בתחתית המארז שיוציא אוויר ?בתחתית שיזרוק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.