עבור לתוכן

עצמאות 59 - זיקוקים

Featured Replies

פורסם

מזל טוב למדינתנו הקטנה אבל גדולה ! :xyxthumbs::jump:

זיקוקים שהיו אתמול בהוד השרון, בפארק ארבע העונות.

Canon A610

1/2sec

F/3.2

ISO 50

fireworks01ib4.jpg

fireworks02el4.jpg

fireworks03kw7.jpg

fireworks04vi0.jpg

fireworks05tn7.jpg

fireworkstw1.gif

חג עצמאות שמח !!

פורסם

חג עצמאות שמח לכל חברי הפורום ! :yelclap:

תמונות חדות ויפות :xyxthumbs:

פורסם

הנה אחד שלי :) כל השאר לא יצאו מוצלחות מכיוון שפשוט לא מצאתי מקום נורמאלי לצלם ממנו :(

[attachment deleted by admin]

פורסם

יפה יפה.

הוד השרון? איך הייתה נינט? =]

דרך אגב, הקאנון הייתה על מצב מיוחד לזיקוקים? כי יש אחד כזה.

פורסם
  • מחבר

לא הייתי בהופעה, הייתי בסמוך לפארק אוכל בשר. :silly:

הזיקוקים דיי הפתיעו אותי ולא ידעתי מתי הם יבואו כך שלא היה לי יותר מידי זמן להתארגן אז ישר העברתי ל-Manual. הייתי צריך לסגור יותר את הצמצם בראיה לאחור ולהגדיל מעט את החשיפה. בין השאר לא הייתה לי חצובה איתי כך שלא יכולתי לשים על צילום רציף (שהמצלמה מצלמת לבד ללא לחיצת כפתור).

אבל אי אפשר לחשוב על תנאים אופטימליים ולמרות הכל יצא סבבה. 8)

שתבין, בתמונה השנייה איפה שהזיקוקים למטה אלו היו רוב המופע לא שזה ארך הרבה זמן אבל מה שצילמתי אלו פשוט זיקוקים ענקיים! משהו מטורף, לא נכנס לי לעדשה. :o ;D כל המופע ארך אולי 3-4 דקות אבל היה מרשים.

פורסם

אני הייתי בכפר סבא(לזיקוקים) וברעננה(להופעות)

תכלס ברעננה היה ממש טוב, קצת יותר מידי אנשים אבל סה"כ היה שם פשוט מעולה בפארק וגם הופעות מעולות. קצת אלכוהול ונרגילה והכל טוב :)

פורסם

לא הייתי בהופעה, הייתי בסמוך לפארק אוכל בשר. :silly:

הזיקוקים דיי הפתיעו אותי ולא ידעתי מתי הם יבואו כך שלא היה לי יותר מידי זמן להתארגן אז ישר העברתי ל-Manual. הייתי צריך לסגור יותר את הצמצם בראיה לאחור ולהגדיל מעט את החשיפה. בין השאר לא הייתה לי חצובה איתי כך שלא יכולתי לשים על צילום רציף (שהמצלמה מצלמת לבד ללא לחיצת כפתור).

אבל אי אפשר לחשוב על תנאים אופטימליים ולמרות הכל יצא סבבה. 8)

שתבין, בתמונה השנייה איפה שהזיקוקים למטה אלו היו רוב המופע לא שזה ארך הרבה זמן אבל מה שצילמתי אלו פשוט זיקוקים ענקיים! משהו מטורף, לא נכנס לי לעדשה. :o ;D כל המופע ארך אולי 3-4 דקות אבל היה מרשים.

אני יצאתי לסיבוב צילומים ברחבי הרצליה בשליחות BIN, יצא לי לצלם את הזיקוקים, בלי חצובה, רק שאני סגרתי צמצם ל8 והגעתי גם לחשיפות של 6.5 שניות, והנס הוא שיצאו לי מלא תמונות יפות P:

אני אעלה בהמשך, אם אתה רוצה לראות אתה מוזמן לשלוח לי הודעה במסן ואני אשלח לך (:

פורסם

מגניב :yelclap:

פורסם

מגניב :xyxthumbs:

פורסם

יש כמה טובות יותר וכמה פחות, כל הכבוד, אני הייתי מסטול מדיי בשביל לקחת תמצלמה :)

פורסם

האחת לפני אחרונה מכפרת על העוול שהאחרות עשו. :)

בכל מקרה, גם לי לא יצא.. הייתי צריך לטפל בערסים מא'צקלונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים