עבור לתוכן

הבהובים בתצוגה

Featured Replies

פורסם

המחשב הנוסף בבית שלי החל לעשות בעיות מוזרות היום. בזמן גלישה באינטרנט או דיפדוף פשוט באקספלורר, כל כמה שניות נהיית התצוגה שחורה לגמרי ולאחר מכן חוזרת. בהתחלה חשבתי שזו סוג של בעיה במגעים של המסך, אבל הנורה שלו נשארת דולקת במשך הכיבוי, כמו כן לפעמים יש מין תקיעה-עיכוב בתגובה של המחשב לפעולות שמנסים לעשות לפני\אחרי אותו הבהוב. בנוסף, לפעמים גם יש עיוותים בתצוגה עצמה כמו אייקונים שנעלם הציור שלהם, סימון שנמחק, ושאריות תצוגה כמו שקורה לפעמים בווינדוס כשהוא לא מגיב.

ניסיתי להחליף דרייבר לכרטיס מסך, אבל זה לא עוזר

בנוסף לכך הנורית האדומה במחשב (שמראה בד"כ שהוא עובד) דולקת תמידית (אם זה קשור אז הארדיסק ראשי הוא SATA ומשני IDE).

ו... כמו כן, כשיחקתי במשך 5 דקות במשחק פשוט כמו SNOOD לא נתקלתי בהבהוב בכלל, וגם אפשר לבצע דפדוף בתקיות בלי בעיות מדי פעם

האם יש למישהו כיוון על מקור הבעיה?

פורסם

אולי הכרטיס מסך נדפק.

תביא עליו פרטים וגם אם אפשר טמפרטורה.

אולי הוא פשוט מתחמם לך יותר מדי אז הוא עושה בעיות.

פורסם

גם אצלי הבעיה החלה להופיע ולא הצלחתי לפתור אותה, בזמן האחרון היא קצת נרגעה אלו בדיוק אותן התופעות שתיארת. אני חושב שהבעיה נעוצה בכרטיס המסך נסה להסיר את הדרייבר (אל תתקין אותו מחדש) בדוק אם אותן התופעות קורות גם ללא הדרייבר.

פורסם

מה שבטוח זה ?

כרטיס מסך יתקלקל הלך לעולמו.

או מסך מחשב יתקלקל .

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון

כרגע המחשב הגיע לרמת תפקוד עוד יותר נמוכה

ניסיתי בין היתר להחליף כרטיס מסך אבל עדיין זה לא השתפר

לפעמים התצוגה אינה נדלקת בכלל והמחשב עובד (מאווררים ושאר הרעשים) על רייק. לפעמים הוא מגיע לטעון את הווינדוס ולא מתקדם, לפעמים הווינדוס עולה ואז פתאום כל התצוגה נמרחת ונהיה כמו קישקוש דוס. ולפעמים... כשמדליקים את המחשב הרמקול הפנימי מתחיל לעשות קולות של אזעקה, גם כאשר אני מכוון אליו מאוורר בייתי גדול שאמור לפתור בעיית חימום שעלולה לגרום לאזעקה

רעיונות? בגלל הצבא אני כבר על סף לשלוח את המחשב לחסדי חנות מחשבים

פורסם

אפשר קצת פרטים עם המחשב כרטיס מסך וכדומה

טמפרטורות בזמן עבודה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים