עבור לתוכן

בעקבות התקנת לוח אם חדש

Featured Replies

פורסם

המחשב חזר מתיקון והוחלף לוח אם (ASROCK?).

הטכנאי אמר לי שהמידע בזכרון המחשב ישנו ,לא נפגע אך עלי להתקין את המערכת הפעלה.

כאן החלו הצרות...:

התקנתי XP מדיסק שברשותי בקובץ נפרד

(המחשב שאל אם להתקין על תיקייה שנקראת WINDOWS בכונן C והזהיר שבמקרה זה יבצע OVERWRITE לקבצי המערכת שנמצאים על המחשב כבר -מלפני החלפת הלוח אם- ואז קבצים ב "המסמכים שלי" שנושאים את המידע שהיה לי לפני התיקון במחשב עלולים להימחק-לכן קבצי התוכנה הועתקו לתקייה חדשה שפתחתי על כונן C?

לאחר ההתקנה של WINDOWS התקנתי את הDRIVERS של הלוח אם החדש ו..

1.הקבצים שהיו לי במחשב ,כל מה שהיה תחת "המסמכים שלי " נמצא בחיפוש תחת ADMINISTRATOR ותיבת" במסמכים שלי "הרגילה ריקה .כך גם כל שאר המידע תחת -ADMINISTRATOR

זה משנה?

2 יש לי 2 תיקיות על כונן C עכשיו שנושאות את קבצי XP מה עושים ?מותר למחוק?את מה שהתקנתי עכשיו למחוק או את התיקייה הישנה"

3.בתיקיית "כל התוכניות" ישרק את תוכניות שהתקנתי עכשיו מחדש.בPROGREM FILES בכונן C יש את התיקיות של כל התוכנות שהיו קודם על המחשב-למחוק את כל התיקיות בPROGREM FILES ולהתקין מחדש או שיש דרך לגרום להם לפעול

4 ועוד...2 תקלות א-המחשב פועל לאאאט והחלונות זזים בDELAY ענק-אני מניחה שבגלל שכבד למחשב עם 2 מערכות הפעלה?

ופרט חשוב נוסף (ואחרון)-בהפעלת המחשב לפני המסך של WINDOWS הוא רוצה שאבחר עם החצים וENTER במערכת הפעלה מתוך 2 אפשרויות זהות:WINDOWS XP ו....שוב.מאשרים וWINDOWS עולה רגיל פרט לכל מה שתיארתי

אשמח מאוד אם תעזרו לי עם הוראות מפורטות עד כמה שניתן ...חג שמח (:

פורסם

זה אומר שיש לך שתי מערכות הפעלה ...אם אתה אומר שיש שתי אפשריות ...

כשאתה מתקין לוח לא צריך להתקין וינדוס ....

אני ממליצ שתעשה R מהדיסק של הוינדוס ...ריפיר ...הוא יתקן ...ויעשה מערכת ההפעלה אחת ולא שתיים ..

פורסם
  • מחבר

איך עושים "R" למערכת ההפעלה

תוכל להסביר לי בדיוק ובפירוט

תודה תודה

פורסם

אתה מכניס את דיסק מערכת ההפעלה שהוא דיסק הוינדוס ולוחצ על אנטר נכנס לך לוינדוס ומבקש ממך על איזה כונן מותקן הוינדוס ו על איזה כונן מותקן ה וינדוס אתה לוחצ ובצע תיקון לוינדוס ...והקבצים שב C נמחקים אם מותקן מערכת ההפעלה אז מבצעים תיקון אבל ב D שאין בו מערכת ההפעלה נשארים הקבצים כמו שהם ...

פורסם

היום הגעתי למצב של פירמוט עם מחשב מסויים ולחצתי על R וזה העביר אותי למצב של דוס,לא תיקן שום דבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים