עבור לתוכן

פרטים על מעבד שאני רוצה לקנות

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לקנות מעבד מסוג pentium D 820

והייתי רוצה לדעת כמה מעלות הוא צריך להיות בדרך כלל (עם הקירור המקורי) ואם הוא לא עולה על 37 מעלות (אני לא משתמש באובר-קלוק) כי אני לא הייתי רוצה להשקיע בגוף קירור חדש.

וכמה voltage יש לו בדרך כלל??

הייתי רוצה לדעת אם זה נכון שאומרים שזה שהוא כפול ליבה אז זה אומר שהוא בעצם עובד לא על 2.8 הרץ אלה על 5.6????

פורסם

1. יש היום מעבדים הרבה יותר משתלמים מהD820 באותו מחיר +- (כמובן תלוי אם המפרט שלך תומך)...

2. הטמפ' יכולה להשתנות ממפרט למפרט...אבל המעבד הנ"ל נחשב כחם יחסית..נתונים יש לך פה..

http://processorfinder.intel.com/List.aspx?ProcFam=2112&sSpec=&OrdCode=

3. ממש לא...זה שני ליבות שכל אחת עובדת ב2.8 ולא מחברים אותם ביחד...

פורסם
  • מחבר

3. ממש לא...זה שני ליבות שכל אחת עובדת ב2.8 ולא מחברים אותם ביחד...

אז ני לא מבין מה בדיוק ההבדל בין זה לבין פנטיום 4 שהוא גם 2.8??

והאם 64.1°C זה הרבא יחסית???

ודרך אגב איך בדיוק אני עושה שהייה לי "מפרט" בצד של הכינוי והאווטר כמו אצלך???

פורסם

תחשוב על זה כשני מעבדי P4 כמעבד..

זאת אומרת במקום שמעבד אחד יעשה את החישוב שניים עושים אותו..

וה64 זה הטמפ' המקסימלית שלא רצוי לעבור..על כמה הוא יהיה במנוחה וכו זה תלוי בקירור/מארז וכו

והמפרט וכו זה דרך הפרופיל בפורום...

פורסם
  • מחבר

תחשוב על זה כשני מעבדי P4 כמעבד..

זאת אומרת במקום שמעבד אחד יעשה את החישוב שניים עושים אותו..

אז בסך הכל הוא לא יותר מהיר זה פשוט הופך אותו ליותר יעיל, נכון?

פורסם

כל כך נוב! במקום לקנות כל יום מחשב חדש אולי פעם אחת תיקנה מחשב טוב וזהו? עוד מעט הקונרו כבר יהיה ישן ויצאו חדשים אז אתה קונה אחד פחות מהקונרו? כל כך נוב :\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ בחיים לא ידע על מה להוציא את הכסף , אתה לא רוצה לקנות מחשב משנת 1948? מי לא קונה קונרו היום תגיד לי? כל יום אתה קונה מחשב גרוע כדי לקנות אחרי זה עוד אחד גרוע

פורסם

כל כך נוב! במקום לקנות כל יום מחשב חדש אולי פעם אחת תיקנה מחשב טוב וזהו? עוד מעט הקונרו כבר יהיה ישן ויצאו חדשים אז אתה קונה אחד פחות מהקונרו? כל כך נוב :\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ בחיים לא ידע על מה להוציא את הכסף , אתה לא רוצה לקנות מחשב משנת 1948? מי לא קונה קונרו היום תגיד לי? כל יום אתה קונה מחשב גרוע כדי לקנות אחרי זה עוד אחד גרוע

מר s0d אני מציע לך להירגע קצת לפני שאתה מגיב....

אולי הוא לא קונה מחשב חדש ורק משדרג....ובגדול אין סיבה לתגובה שכזו...

פותח התרד מהירות שעון היא כבר מזמן לא הגורם העיקרי שמשפיע על הביצועים..

קח לדוגמא את הE6300 שרץ "רק" בתדר של 1.8 ומהיר יותר מכל פנטיום עד ל3.4-3.6....

יש המון גורמים כמו ארכיטקטורה/ליטוגרפיה וכו שמשפיעים על העניין....

ובעולם המעבדים..מעבד שהוא יותר "יעיל" זה אומר שהוא יותר מהיר גם.... ;D

פורסם
  • מחבר

פחחח כדי שתירגע באמת כי גם לך אין כל כך מעבד קונרו כמו שאני זוכר :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים