עבור לתוכן

איך נותנים לאירוע כזה להתקים בארץ?

Featured Replies

פורסם
פחימה: אני מדליקה משואה זו לכבוד זביידי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3391380,00.html

דמוקרטיה דמוקרטיה אבל יש גבול

בתום דבריה קראה פחימה "לכל מי שרוצה בחיים, חירות, כבוד הדדי ושוויון להיות מגן אנושי ולעצור בגופו את האלימות של ישראל בשטחים ההולכת והופכת אכזרית יותר ויותר וכך מתהדק סביבנו החבל לפני העלייה לגרדום". הנאום גרף מחיאות כפיים רבות בקהל, ואף הוקדש לה שיר שביצעה הלהקה שליוותה את האירוע.

איך נותנים לאנשים שהולכים נגד המדינה ועוברים על החוק תוך כדי לקיים טקס כזה?

פורסם

עצוב לשמוע

פורסם

אוי, כבר חשבתי שה-Hammerfest הגיע לארץ. :-X

אבל באמת, הפושעת הזאת צריכה להיות בכלא, שרמוטה של ערבים. היא מחבלת לכל דבר ומרגלת לטובת האוייב.

פורסם
  • מחבר

דריה חיפשתי מה זה Hammerfest בויקי וראיתי עיר בנורווגיה

שזה טוב כי יש כוסיות בנורווגיה ;D (אני אוהב בלונדניות אירופיות)

אבל את בטח מיתכוונת ללהקת פאנק מפגרת או משהו

אז מה הקשר לדיון?

פורסם

מה שבאמת עצוב זה שזה הגיע לתקשורת. את מי זה מעניין בכלל ?

יש לי גם תחושה שאם לא היו מצלמות וכתבים סביבה, "הטקס" לא היה מתקיים בכלל.

פורסם

לדעתי צריך שהיא תילך יום אחד לבדוק דואר ותעלם.

אם ברוסיה זה עובד, גם פה לא יזיק טיפה מזה.

פורסם

דריה חיפשתי מה זה Hammerfest בויקי וראיתי עיר בנורווגיה

שזה טוב כי יש כוסיות בנורווגיה ;D (אני אוהב בלונדניות אירופיות)

אבל את בטח מיתכוונת ללהקת פאנק מפגרת או משהו

אז מה הקשר לדיון?

ידוע לי שיש עיר בנורווגיה ששמה Hammerfest. התכוונתי לפסטיבל של ניאו-נאצים מפגרים. אבל לא, לא קשור לדיון.

פורסם

מתוך הכתבה

יוהאנס באיו, מרכז הפיתוח לפליטים האפריקנים בישראל ......"

תגית יפה הצמיד לו.

פורסם

ראיתי את זה אתמול, פשוט זוועתי, משואה למען אויביי ישראל.

פורסם

דמוקרטיה דמוקרטיה אבל יש גבול

תאמין לי שאני מתנגד לטקס הזה ולדעות שמובעות שם לא פחות ממך, אבל אני גם לא חושב שצריך להוציא דעות מחוץ לחוק, כאשר האנשים האלו יתחילו לבצע פעולות נגד המדינה (ולא רק לדבר) אז צריך יהיה להכנס בהם. בנתיים עדיף להתעלם מטקס זה שכן כל תשומת לב שהתקשורת ואנחנו נותנים להם רק נותנת להם יותר מוטיבציה להמשיך.

פורסם
  • מחבר
יתחילו לבצע פעולות נגד המדינה (ולא רק לדבר) אז צריך יהיה להכנס בהם.

שזה יקרה זה יהיה מאוחר מידי

פורסם

בסה"כ מרוקאית קריתגתית טיפוסית שרוצה למשוך תשומת לב :screwy:. יש כאן הרבה כאלה. ובכלל, שתדליק נר וגינלי נגד פטריות שלה לזכרו של היטלר, למי איכפת בכלל?

פורסם

תאמין לי שאני מתנגד לטקס הזה ולדעות שמובעות שם לא פחות ממך, אבל אני גם לא חושב שצריך להוציא דעות מחוץ לחוק, כאשר האנשים האלו יתחילו לבצע פעולות נגד המדינה (ולא רק לדבר) אז צריך יהיה להכנס בהם. בנתיים עדיף להתעלם מטקס זה שכן כל תשומת לב שהתקשורת ואנחנו נותנים להם רק נותנת להם יותר מוטיבציה להמשיך.

:xyxthumbs:

הם פשוט רוצים צומי והתקשורת נותנת להם. זה עסקת קח ותן- הם מפיקים טקס פרובוקטיבי שאפשר לדבר עליו כרבע שעה ובתמורה ידברו עליו עשרים דקות

פורסם

בסה"כ מרוקאית קריתגתית טיפוסית שרוצה למשוך תשומת לב :screwy:. יש כאן הרבה כאלה. ובכלל, שתדליק נר וגינלי נגד פטריות שלה לזכרו של היטלר, למי איכפת בכלל?

כי אם היא הייתה אירופאית זה היה שונה?

תסתכל מי רוב הרשימה של הפעילות ב"מחסום ווטש" (ובלי זיוני שכל על זה שהן עוזרות לחיילים להיות הומנים, הן מחפשות תשומת לב לא פחות מהבוגדת הזאת)

פורסם
תסתכל מי רוב הרשימה של הפעילות ב"מחסום ווטש" (ובלי זיוני שכל על זה שהן עוזרות לחיילים להיות הומנים, הן מחפשות תשומת לב לא פחות מהבוגדת הזאת)

אתה צודק כמובן. העניין הוא פשוט כזה: לדעתי, הרבה בנות מזרחיות רוצות להראות אירופיאות. איך אחרת אפשר להסביר שכל כך הרבה מרוקאיות צובעות שיער בבלונד שבכלל לא מתאים להן והן אפילו לא מבינות עד כמה מגוחך הן נראות בגלל זה. אז אולי פחימה מצא לה נישה אחרת. מקיימת יחסים עם המחבל ההוא וכנראה הפכה להיות חביבה בקרב כל הצפונבוניות משלום עכשיו שמקודם לא היו אפילו מדברות עם אחת כמוה מקרית גת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים