עבור לתוכן

הדרך הכי טובה לחבר מחשב לטלביזית LCD

Featured Replies

פורסם

חיברת VGA או RGB ? לא נראה לי חכם לחבר ליציאת SVIDEO כי היא פחות איכותית מ DVI ובכלל באיזה כבל חיברת בין SVIDEO ל VGA ?

אם היית מחבר פשוט DVI ל VGA עם מחבר לא היית נדרש להגדרות כלל והטלויזיה הייתה כמו מוניטור LCD גדול. נראה לי שאתה מתבלבל בין מושגים וחיבורים. חיברתי את המחשב עם כבל HDTV מיוחד ל כניסת COMPONENT והסתבכתי גם עם ההגדרות וגם לא קניתי כבל נורמלי ב 100 ש"ח אז האיכות לא הייתה משהו.

חבר פשוט ותראה מצוין. בטלויזיה צריך להיות כפתור PC שמעביר לכניסת VGA.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, זה הסתדר אבל זה נראה רע.

אני אקנה DVI-HDMI,

יש המלצות לכבל ספציפי איכותי, או איך אני יודע אם הוא איכותי או לא?

פורסם

MONSTER

PHILIPS

BELKIN

משהו כמו 300 שקל לכבל

פורסם

חבל לך על הכסף, נראה לי שאתה לא כך כך מתמצא בחיבורים ובהגדרות השונות. כמו שאמרתי, חיבור הטלויזיה ב VGA לחיבור הראשי של כרטיס המסך ושימוש כמוניטור לכל דבר הוא האופציה הזולה והאיכותית ביותר. עד עכשיו לא הבנתי ממש איך חברת את הטלויזיה ונראה לי שאנשים מתלהבים מהאותיות HDMI בלי ממש להבין מהו החיבור הזה ובמה הוא שונה מDVI או VGA.

עזוב את יציאת ה SVIDEO שבכרטיס ואת הגדרות שכפול המסך ונסה פשוט לחבר כמסך ראשי כמו כל מסך LCD אחר. רק אל תשכח לשנות את הרזולוציה והרענון למשהו נורמלי שלא תפגע בטלויזיה. תתחיל עם 60 הרץ ורזולוציה לא יותר גבוהה מהמצוין במפרט הטלויזיה.

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=28937

פורסם

VGA יכול להעביר 1080P כמו DVI?

פורסם
  • מחבר

חבל לך על הכסף, נראה לי שאתה לא כך כך מתמצא בחיבורים ובהגדרות השונות. כמו שאמרתי, חיבור הטלויזיה ב VGA לחיבור הראשי של כרטיס המסך ושימוש כמוניטור לכל דבר הוא האופציה הזולה והאיכותית ביותר. עד עכשיו לא הבנתי ממש איך חברת את הטלויזיה ונראה לי שאנשים מתלהבים מהאותיות HDMI בלי ממש להבין מהו החיבור הזה ובמה הוא שונה מDVI או VGA.

עזוב את יציאת ה SVIDEO שבכרטיס ואת הגדרות שכפול המסך ונסה פשוט לחבר כמסך ראשי כמו כל מסך LCD אחר. רק אל תשכח לשנות את הרזולוציה והרענון למשהו נורמלי שלא תפגע בטלויזיה. תתחיל עם 60 הרץ ורזולוציה לא יותר גבוהה מהמצוין במפרט הטלויזיה.

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=28937

חיברתי דרך S-VIDEO כי כרגע אין לי כבל אחר, זה היה רק בשביל לנסות,

בטלביזיה אין לי כניסה של VGA ב-3 חוטים כמו DVD, אלא רק כמו כניסה של מסך CRT (איך קוראים לזה?)

השאלה שלי היא אם ישהיה הדל משמעותי בתמונה בין כבל זול ליקר יותר, הדבל באמת מורגש

וגם אם יהיה הבדל בין RGB ל HDMI

בכל מראה אני מתכוון לחבר אותה דרך הDVI כמו מסך רגיל.

אגב, עשיתי חיפוש בזאפ לכרטיסי מסך עם יציאת HDMI, ומצאתי רק GF7600GS,

הייתכן שזה הכרטיס היחיד עםHDMI??

פורסם
אלא רק כמו כניסה של מסך CRT (איך קוראים לזה?)

VGA - לחיבור הזה הוא התכוון

ו-HDMI וDVI- מעבירים באותה איכות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים