עבור לתוכן

8 תמונות מהיום (עם ה-GX8)

Featured Replies

פורסם

2472959.jpg

1643216.jpg

6139096.jpg

3098905.jpg

9093045.jpg

8691220.jpg

3435910.jpg

9044706.jpg

כתבתי כבר שאני נהנה מהמצלמה הזאת? :cool2:

פורסם

מדהים!

בעיקר תמונה 4 (עם הגזע).

פורסם

תמונות יפות :yelclap: חכה חכה.. תיכף אני אדהים אותכם עם ה"איכות" של הS770 שלי :P

פורסם

התמונות הראשונות לא חשוכות קצת? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לא על המסך (המכוייל) שלי. אם תבדוק את ההיסטוגרמה תראה שחשיפה בהירה יותר הייתה גורמת לחלקים בתמונה להשרף.

פורסם

הייתי בטוח שהתמשת בSLR , נדהמתי לגלות שזה הגיע ממצלמה קטנה,(אפרופו SLר :lol:)

איך צלמת באיכות כזו גבוה?

פורסם

לדעתי התמונה האחרונה מדהימה (גם האחרות יפות).

פורסם
  • מחבר

הייתי בטוח שהתמשת בSLR , נדהמתי לגלות שזה הגיע ממצלמה קטנה,(אפרופו SLר :lol:)

קשה לשפוט איכות תמונה בהקטנה לגודל כזה, אבל אני באמת לא מתלונן על התוצאות :cool2:

לדעתי התמונה האחרונה מדהימה (גם האחרות יפות).

תודה. האחרונה אגב הייתה הכי קשה לצילום. השתמשתי בעדשת מתאם של ריקו שנותנת זווית 22 מ"מ וצילמתי מזווית די גבוהה שפוגעת ביציבות, ולכן אפילו מהירות 1/20 הייתה בעייתית. כדי לייצב את המצלמה השענתי על עצמי חצובת שולחן, והשתמשתי בטיימר 2 שניות כדי להקטין את הרעידות מהלחיצה על כפתור הצילום. יצא די חד בהתחשב באלתור הזה.

פורסם

אהבתי את התמונה השניה!

ובכלל אחלה תמונות..

פורסם

השניה טובה מאוד ומקומפזת היטב.

פורסם

תמונות טובות מאד, חלק קצת בשעות בעייתיות לצילום (צהריים, אני לא אוהב במיוחד בארץ...) אבל יש כמה משחקי עדשה שכייף לראות, תתחדש תתישן (לא בדיוק הייתי כאן לדעת אם היא חדשה אצלך או מה :) )

פורסם

תמונות יפות :yelclap: חכה חכה.. תיכף אני אדהים אותכם עם ה"איכות" של הS770 שלי :P

בסוף קנית? סבבה. תתחדש גבר.

פורסם
  • מחבר

תמונות טובות מאד, חלק קצת בשעות בעייתיות לצילום (צהריים, אני לא אוהב במיוחד בארץ...) אבל יש כמה משחקי עדשה שכייף לראות, תתחדש תתישן (לא בדיוק הייתי כאן לדעת אם היא חדשה אצלך או מה :) )

תודה, וכן היא חדשה. החלפתי את ה-R5 שעשתה לי בעיות בסט של GX8 עם עוד כמה אקסטרות (מתאם 22 מ"מ של ריקו, מגן שמש). בינתיים אני נהנה ממנה מאוד. אני מקווה שזה יימשך ככה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים