עבור לתוכן

מוד חימום לעכבר

Featured Replies

פורסם

עכשיו בחורף היד קופאת לגמרי על העכבר..........אז חשבתי שאולי אפשרי איך שהוא לחמם את העכבר שיהיה נעים.

יש לי רעיון בעיקרון איך לעשות את זה.

אפשר להצמיד לצד הפנימי של העכבר סליל ולחשב מה צריך להיות הזרם דרכו שיחמם אותו לטמפרטורה מסויימת(זה כבר עניין אחר לחשוב עליו)

האם למישהו ידוע שדבר כזה נעשה או יש רעיון איך לעשות??? ::)

פורסם

זה לא דבר טוב כי עכבר עשוי מפלסטיק

ופלסטיק וחום לא הולכים ביחד

פורסם

אם יהיה שם יותר מידי חם זה יכול להזיק לעכבר אבל רעיון יפה...

פורסם

לא יותר קל לכסות את העכבר עם איזו חתיכת בד מפרווה או משהו כזה:

ct12.jpg

או שפשוט תשים כפפות.

פורסם
  • מחבר

אבל לא חייבים להרתיח את העכבר רק טיפה כדי לשמור עליו חמים ונעים :D

וכמובן שיהיה צורך לספק לו מתח ממקור נוסף.!

פורסם

פלסטיק מבודד אז תצטרך או חום רב (ממש לא מומלץ) או שהחימום יהיה מבחוץ ואז יעטף בכפפה כמו שמוריק המליץ

פורסם
  • מחבר

ואם ................. להזרים לעכבר דרך צינורית אוויר חם שחומם לפני זה ולהוציא את האוויר

דרך חורים קטנים בתוך העכבר.

ואבל אז על העכבר חייב להיות מן בד כלשהו דיי עבה כדי שהיד לא תסתום את החורים.

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל ברגע שאני שם את היד על העכבר הוא כבר מתחמם

פורסם

אני חושב שהפתרון היחיד שאולי יצליח

זה באמת להזרים אויר חם

אם לשים מאורר חלש

ולידו איזה סליל שיהיה חמים- לא חם מדי שלא יתיך את הפלסטיק

פורסם

יש לי רעיון קצת מוזר: אתה יכול לחבר צינור לעכבר שיזרים אליו אויר חם הישר מהמעבד, אבל תצטרך לדאוג ל-Blower כי מאווררים רגילים לא יכולים לבנות כזה לחץ.

פורסם

יש לי רעיון קצת מוזר: אתה יכול לחבר צינור לעכבר שיזרים אליו אויר חם הישר מהמעבד, אבל תצטרך לדאוג ל-Blower כי מאווררים רגילים לא יכולים לבנות כזה לחץ.

ואם יש לך עכבר אלחוטי? ;D

הרעיון בכלליות נשמע נחמד ... למרות שהחום שיוצא מהמחשב מספיק לחמם את כל החדר :-| ( לפחות אצלי ::) ) .

נראה באמת מה תעשה עם זה... :)

פורסם
  • מחבר

היה לי רעיון שיש סיכוי שיעבוד אבל אני לא מתכוון ליישם את המוד בזמן הקרוב עקב חוסר זמן :bash:

אז ככה:

לעשות תבנית של הצורה של העכבר הגבס או משהו כזה, אחרי זה עם פיברגלס ואפוקסי(יש לי ולא בעיה להשיג) יוצרים את הצורה של העכבר

ולתוכה מכניסים את החוטים שיהיו גופי החימום. את הצורה מפיברגלס מלבישים על העכבר ובינהם שמים בד מיוחד שהוא מבודד חום

(לא זוכר איך הוא נקרא) כך שלא יהיה שום נזק לפלסטיק של העכבר.

ואת הגופי חימום מזינים ממתח חיצוני כל שהוא, אפשר אפילו לחבר נגד משתנה שיהיה אפשר לשלוט בטמפרטורה.(כמובן צריך להגביל אותה כדי שלא יקרו דברים לא רצויים)

כל הרעיונות של להעביר אוויר חם דרך צינוריות לא ממש אפשריים כי זה עושה את העכבר לא נוח(גם ככה החוט מציק ועכבר לא אלחוטי)

מה דעתכם???

פורסם

היה לי רעיון שיש סיכוי שיעבוד אבל אני לא מתכוון ליישם את המוד בזמן הקרוב עקב חוסר זמן :bash:

אז ככה:

לעשות תבנית של הצורה של העכבר הגבס או משהו כזה, אחרי זה עם פיברגלס ואפוקסי(יש לי ולא בעיה להשיג) יוצרים את הצורה של העכבר

ולתוכה מכניסים את החוטים שיהיו גופי החימום. את הצורה מפיברגלס מלבישים על העכבר ובינהם שמים בד מיוחד שהוא מבודד חום

(לא זוכר איך הוא נקרא) כך שלא יהיה שום נזק לפלסטיק של העכבר.

ואת הגופי חימום מזינים ממתח חיצוני כל שהוא, אפשר אפילו לחבר נגד משתנה שיהיה אפשר לשלוט בטמפרטורה.(כמובן צריך להגביל אותה כדי שלא יקרו דברים לא רצויים)

כל הרעיונות של להעביר אוויר חם דרך צינוריות לא ממש אפשריים כי זה עושה את העכבר לא נוח(גם ככה החוט מציק ועכבר לא אלחוטי)

מה דעתכם???

מי רוצה יד מזיעה על העכבר?

פורסם

בדיוק, גם ככה היד שלי מזיעה על העכבר בלי חימום נוסף...

פורסם

הכל נשמע נחמד ומגניב ... השאלה אם זה מעשי ... ::)

אני אישית לא היילתי שם את היד שלי על אחד כזה מיד ...

אולי תוכל לרשום פטנט . זה יעבור בדיקות... ואז הכל יהיה חם ומגניב ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים