פורסם 2007 במאי 918 שנים אני ממליץ לנתק את כל ההתקנים הלא נחוצים לעליית מערכת ההפעלה1. כוננים אופטיים לא נחוצים2. כרטיס קול3. מודםוכדומהאיפוס ביוס עושים ע"י CLR_CMOS בכול לוח ישנו ג'אמפר(פלסטיק שמקצר בין 2 נקודות) כיצד לאפס תבדוק בחוברת שקיבלת עם הלוח
פורסם 2007 במאי 1118 שנים מחבר חבר'ה יש עדכון חדש........היום הוצאתי את הבטרייה שבלוח אם למשך 20 דקות וכשחיברתי מחדש המחשב פעל ובפעם הראשונה המסך נדלק והציג את המסך השחור בהתחלה שרשום את הכוננים שמחוברים (מאסטר,סלב SATA וכו'). אבל זהו זה לא ממשיך יותר.יש אפשרות ללחוץ על F1 כדי להמשיך אבל זה נכנס למסך חדש שחור ריק וזהו. כאשר אני עושה ריסט המחשב חוזר למצבו הקודם (שהמחשב לא מגיב לכלום).מה עושים במצב כזה??? עדכון ביוס( אין לי מושג מה זה)??? והאם אפשר להגיד בוודאות שזה לא בעיית חומרה??.
פורסם 2007 במאי 1118 שנים פעם זה קרה לישהמחשב עלה לשניה, הראה את הלוגו של הלוח אם ואז נכבהבסוף זה היה המאוורר של הכרטיס מסך שהפסיק לעבוד ובלוחות הישנים של ASUS יש כזה דבר שאם זה קורה אז המחשב לא עולהבשביל למנוע שריפה של הכרטיסלדעתי זאת כן בעית חומרה ואי אפשר לפתור את זה דרך הפורוםקח את המחשב למישהו מנוסה שיבדוק לך...
פורסם 2007 במאי 1118 שנים מחבר כתוב איזה כוננים מחוברים מה מאסטר ומה סלב וגם SATA.לירן מה שאתה מתאר זה לא כמו אצלי כי אצלי הוא לא היה עולה בכלל והמאוורים שלי עובדים.מה עם עדכון ביוס???
פורסם 2007 במאי 1118 שנים כתוב איזה כוננים מחוברים מה מאסטר ומה סלב וגם SATA.לירן מה שאתה מתאר זה לא כמו אצלי כי אצלי הוא לא היה עולה בכלל והמאוורים שלי עובדים.מה עם עדכון ביוס???לא הבנת אותימתי שהוא כותב לך ללחוץ F1 כדי להמשיך בדר"כ זה בגלל שגיאההוא אמור לכתוב לך מה השגיאה
פורסם 2007 במאי 1118 שנים מחבר רשום שם:CMOS CHECKSUN ERROR-DEFAULTS LOADED*****WARNING :SYSTEM BOOT FAIL******YOUR SYSTEM LAST BOOT FAIL OR POST INTERUPTED.PLEASE ENTER STUP TO LOAD DEFAULT AND REBOOT AGAINיש לך מושג למה זה??. ומה עושים??
פורסם 2007 במאי 1218 שנים PLEASE ENTER STUP TO LOAD DEFAULT AND REBOOT AGAINניסית את זה?תנסה נראה אם עובדאם לא תחפש את השגיאה בגוגל אני בטוח שתמצא הרבה פורומים עם פתרונות
פורסם 2007 במאי 1218 שנים לא קראתי את כל התגובות אבל זה נראה כאילו באמת ניסית הכלתנסה לאפס את הMBR ואם זה לא עובד את לך על LOW LEVEL FORMATרק תדאג שיהיה לידך מומחה בזמן שאתה עושה את זה
פורסם 2007 במאי 1218 שנים SETUP של מה???הכוונה בזה שתכנס לביוס ותעשה LOAD להגדרות ברירת המחדלבכל ביוס צריך להיות אפשרות להחזיר את ההגדרות של הביוס עצמו ל DEFAULTלא קראתי את כל התגובות אבל זה נראה כאילו באמת ניסית הכלתנסה לאפס את הMBR ואם זה לא עובד את לך על LOW LEVEL FORMATרק תדאג שיהיה לידך מומחה בזמן שאתה עושה את זהמה יעזור LOW LEVEL FORMAT?אני לא חושב שהHDD הוא חלק מהבעיה פהוגם עם כן LOW LEVEL ופירמוט רגיל יעשו אותו דבר
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מחבר הכוונה בזה שתכנס לביוס ותעשה LOAD להגדרות ברירת המחדלבכל ביוס צריך להיות אפשרות להחזיר את ההגדרות של הביוס עצמו ל DEFAULTהשאלה איך בדיוק?
פורסם 2007 ביולי 218 שנים מחבר תודה על נסיון העזרה שלך אבל אם לא שמת לב ההודעה היא מהתאריך 16.05.2007 ומאז נפתרה הבעיה באופן פלא. כי לקחתי את המחשב לזיגזג והם לא הצליחו למצוא את הבעיה וכשהם הביאו לי את המחשב הם אמרו שהבעיה לא נפתרה ושהם לא יודעים מה לעשות. אני בכל זאת ניסיתי להדליק את המחשב ופתאום הכל בסדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.