פורסם 2007 באפריל 2318 שנים שמתי לב במפרטי מחשב נותנים הרבה את לידטק ולא את BFGה-BFG הוא OC2 מהיר יותר מלידטק לא?מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים זה עניין של העדפה, אם יש אחריות או באנדל, מחיר וכו'...זה לא ש-Leadtek יותר טובה...
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים הכרטיסים במהירויות סטוק אותו דבר, אבל ה-OC2 של BFG מן הסתם יותר מהיר, אבל זה גם עולה כסף.יכול להיות שיותר זול להם להביא לידטק בגלל שהבאנדל יותר קטן אצלו או משהו.לא ידוע לי על גרסה מומהרת של לידטק.אבל בעיקרון הם אותו דבר, וכמו שאמרתי ההבדל בין הכרטיסים הוא בדרך כלל בבאנדל או בקירור.יכול להיות שיש ללידטק גרסת OEM ול-BFG אין, מה שמוזיל את העלויות כי אז הכרטיס לא מגיע עם באנדל בכלל.אבל אם אתה מדבר על המפרטים פה, שבהם אין גרסאות OEM, המחיר שונה רק בגלל באנדל או אחריות.
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים עם BFG אתה מקבל חולצה!! <- בעיקרון אני סתם אוהב את הדמות הזו שלהם ואני רוצה חולצה שלהם אבל בכללי אין שום הבדל כולם מייצרים אותו כרטיס תחת הוראות של NVIDIA לכן עדיף מה שיותר זול, בתנאי שבכל זאת יש באנדל ואחריות הולמים
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=166188800GTS GAINWARDזול יותר מה LEADTEKונחשב ליצרן איכותי יותר מ LEADTEK
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_376&products_id=3483זול יותר משניהם, באנדל סטנדרטי אבל רק שנתיים אחריות לעומט 3 בדרך כללאהה וBFG נותנים אחריות לכל החיים.. נשמע מעניין
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים סליחה עם חוסר הקשירות שלי, אבל נרא הלי מפגר לפתוח תרד רק בשביל 3 מושגים שאנלא מביןמה זה OC2? (אני מניח שזה קשור לאוברלוק, אבל מה זה ה-2 הזה?)ומה זה באנדל?
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים לBFG יש גירסאות מומהרות לכרטיס שלהם.. הראשונה נקראה OC שהייתה בעלת אוברקלוק קליל והשנייה נקראת OC2 בעלת אוברקלוק יותר גדול מהגירסא הראשונה זה הכל..ובאנדל הכוונה לאביזרים שמקבלים עם הכרטיס.. למשל הבאנדל של BFG עשיר יותר מקבלים עם הכרטיס גם חולצה.. זה הרעיון פחות או יותר..
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אה אוקיי תודהרק בקשר לאוברקלוק משהו שלא הבנתי כל כךאיך יש המהרה "יותר גדולה"? כאילו.. אני הבנתי שפשוט אם איזה תוכנה או דרך הביוס אפשר לשלוט בזה, אני חשבתי שהכוונה שזה פשוט לבחור אם זה מומהר או לא מומהר, לא בדרגות..אבל איך השליטה בזה? כאילו.. מה בדיוק זה ממהיר? איזה נתונים בדיוק מתחילים לקפוץ ולהמהיר?
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_376&products_id=3483זול יותר משניהם, באנדל סטנדרטי אבל רק שנתיים אחריות לעומט 3 בדרך כללאהה וBFG נותנים אחריות לכל החיים.. נשמע מענייןלא מומלץ לקחת כרטיס עם פחות מ 3 שנים אחריותעדיף להוסיף עוד 100 ש"ח ולקבל יצרן איכותי עם אחריות ל 3 שנים+
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים לא מומלץ לקחת כרטיס עם פחות מ 3 שנים אחריות עדיף להוסיף עוד 100 ש"ח ולקבל יצרן איכותי עם אחריות ל 3 שנים+ תלוי בבנאדם.. יש את המסתכנים.. אני אחד מהם עדיף זה אינבודאלי..
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים תלוי בבנאדם.. יש את המסתכנים.. אני אחד מהם עדיף זה אינבודאלי.. הכי טוב של BFG עם אחריות לכל החיים BFG, תתכוננו, הכרטיס הזה עומד לחזור למפעל שלכם כשהוא שרוף כל חייכם!!! מוהוה
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אחריות לכל החיים לא כזאת ריאלית.בעוד 3 שנים גם ה 8800GTX יחשב לכרטיס מיושן למדי שזקוק לשדרוג.אם אתה נעול על 8800קח את זה ב-1663 ש"ח של לידטק.אחריות לשלוש שנים,אוברקלוק תעשה לבד בשתי דקות תמימות.(אבל תאבד את האחריות)
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אחריות לכל החיים לא כזאת ריאלית.בעוד 3 שנים גם ה 8800GTX יחשב לכרטיס מיושן למדי שזקוק לשדרוג.אם אתה נעול על 8800קח את זה ב-1663 ש"ח של לידטק.אחריות לשלוש שנים,אוברקלוק תעשה לבד בשתי דקות תמימות.(אבל תאבד את האחריות)אם אני עושה אוברקלוק בגירסת הOC2 של BFG, אז האחריות לא תיפג?
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים שלילי.תמיד אפשר להחזיר הכרטיס לברירת המחדל שקיבלת אותו,OC עושים לבד ,לא משלמים על זה כמה מאות שקלים,טיפשי לחלוטין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.