עבור לתוכן

יעוץ בקניית מצלמה חדשה, 1000 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

לאחר שהA510 האחרונה שלי נגנבה בבומבמלה :'( ?אני עדיין מתאבל עליה...)

החלטתי שכדאי להמשיך הלאה ולמצוא לה מחליפה.

אחרי ההיכרות שלי עם קנון, לא נראה לי שאני יתפשר על חברה אחרת אלא אם כן יש לכם משהו ממש מעניין להציע.

כמו כן הדרישות שלי הן מצלמה למשתמש בנינוני, ידידותית, ושיהיו בה את הפונקציות של ה-A510

התקציב הוא 1000 שקל לא כולל כרטיס זכרון, אפשר לחרוג במעט.

ההתלבטות שלי היא בין a620 ל a630.

מה דעתכם ?

פורסם

אם לברור ביניהן אז 630 ללא ספק.היא חדשה וטובה יותר.

פורסם

טחנו את הנושא ואם אין לך צורך בעדשה רחבה (ולפי הדגמים שציינת, אז לא...) אז הפוג'י F20 תהיה בחירה טובה יותר לטעמי.

פורסם

ה-F20 עדיפה מבחינת קומפקטיות, מחיר ואיכות תמונה (בעיקר ב-ISO גבוה). ה-A630 עדיפה בכל השאר. למרות זאת, באופן אישי הייתי הולך על ה-F20, במיוחד אם עשויה להתלוות אליה מצלמה יותר רצינית בעתיד ;)

פורסם
  • מחבר

אוקי, עשיתי בדיקה ויש 2 דברים שלא מוצאים חן בעיני....

דבר ראשון, קראתי בביקורת שאין למצלמה מצב ידני, אז עד כמה אני חופשי לבחור את החשיפה, הISO וה-F\A ?

דבר שני, הבנתי שלמצלמה יש סוללות יחודיות למצלמה, ז"א שכל פעם שאני יצטרך את המצלמה אני יצטרך לטעון אותה ? במצלמה הקודמת הייתה לי שיטה שבזמן ש2 סוללות נמצאות במצלמה, 2 אחרות נטענות... אין דרך לעשות את זה עם הפוג'י ?

פורסם

דבר ראשון, קראתי בביקורת שאין למצלמה מצב ידני, אז עד כמה אני חופשי לבחור את החשיפה, הISO וה-F\A ?

יש לה שליטה על מה שחשוב - ISO, פיצוי חשיפה ו-WB. אין לה שליטה על מהירות וצמצם, אבל להבדיל מבמצלמות רפלקס, שליטה כזו במצלמת-חיישן קטן זה פיצ'ר משני ולא משמעותי. הסבר כאן.

דבר שני, הבנתי שלמצלמה יש סוללות יחודיות למצלמה, ז"א שכל פעם שאני יצטרך את המצלמה אני יצטרך לטעון אותה ? במצלמה הקודמת הייתה לי שיטה שבזמן ש2 סוללות נמצאות במצלמה, 2 אחרות נטענות... אין דרך לעשות את זה עם הפוג'י ?

בטח שיש. קונים סוללה רזרבית במחיר של 70 ש"ח. אותה סוללה משמשת בדגמים של פוג'י, ריקו ופנסוניק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים