פורסם 2003 בינואר 1922 שנים יש ברשותי סרט DIVX שאני יכול לראותו בלי בעיה אך כאשר אני מנסה לקפוץ לזמן כלשהו בסרט הוידיאו קופא ורק הסאונד ממשיךהייתי רוצה לדעת מה גורם לבעיה זו והאם ניתן לפתורהד"א התוכנות שניסיתי להשתמש בהן לצפיה הן media player 8media player 6.4divx plya 2.0 alphaהקודק הוא DIVX5תודה
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים זה בגלל שדחיסת וידאו היא יותר חזקה (יותר דחוסה) לכן לוקח לו יותר זמן להראות תמונהאם תחכה עוד קצת זמן זה יסתדר
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים מחבר מעבד PIII800EBזכרונות Crucial 133MHZ cas 2חיכיתי 180 שניות הוא אמור היה להראות את זה מזמן זאת לא בעיית דחיסה גדולה מדיבסרטים דחוסים מדי לוקח לי בערך 10 שניות לקבל וידאו
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים אם זה קורא לך בPLAYA אז ז באמת בעייה,שאלה - האם זה קורה לך רק בקטע ווידאו מסויים או בכל קבצי DIVX5 ? (נסה להוריד קטעים מהאתר שלהם)בכל מקרה אני ממליץ לך על הנגן BSPLAYER - יש לו מנגנון קריאה שונה ויותר טוב מהמדייהפלייר ...
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים התוכנה שהוא הציעה לך להשתמש היא באמת הכי טובה והבעיה היא שפשוט יש לך התנגשות של קודקיםמחק את כולם ותתקין נימו גירסא 8 זה יסדר לך הכל
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים מחבר רבסרט מסוייםלא אין לי התנגשות קודקים ואני לא צריך את כל מה שיש בנימו מה שיש מספיק לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.