פורסם 2007 באפריל 2318 שנים שלום לכולם אני רוצה להחליף את הנגן סאןדיסק שלי כי אני לא מרוצה מאופן הניהול התיקיות שלו וסתם בגלל שהוא מכוער דיי התלהבתי מננו אייפוד 4 ג'יגה שעולה 900 ש"ח אבל ראיתי שיש איפוד 30 ג'יגה ב-1200 ש"ח... אז אם כבר - אז כבר... האם כדאי להשקיע את הסכום והאם הגודל הפיזי בין השניים משמעותי תודה נ.ב אם מישהו מכיר מחירים יותר זולים שיתן הצעות...
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אם כדאי להשקיע את הסכום זה שיקול שלךיש לי חבר עם אייפוד 80 ג'יגה והוא מאוד מרוצה ממנוויש הבדל רציני בגודל בין הננו לאייפוד וידאו - קח בחשבון שהוא יותר עבה,כבד וגדול
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים גירסת האייפוד של ה30 ג'יגה עוד יחסית דקה אך רחבה וארוכה. גירסת ה60 כבר באמת מוגזמת והיא גם ארוכה ורחבה וגם עבה(כפול מגירסת ה30). אם אתה אוהב מוזיקה ואתה יודע שבאמת תכניס את ה 30 ג'יגה של מוזיקה לתוך נגן אז מומלץ מאוד, לי אין שום בעיה לדחוף 30 ג'יגה מוזיקה לנגן חוץ משאין לי 30 ג'יגה בנגן אלא כמה כרטיסים של ג'יגות. לדעתי הנאנו הוא מכשיר חמוד אבל לא יותר מזה. ה30 ג'יגה מציע לך וידאו, תוכל לראות קליפים אבל לא מעבר לזה כי המסך קטן (אולי איזה סדרת קומדיה ישראלית או משו כי אי אפשר להשתקע בסרט במסך קטן כ"כ).
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים תן לי לתקן אותך באלאש,יש רק 30 או 80 ג'יגה ולא 60,ושניהם אותו גובה ורוחב חוץ מהעומק והמשקל
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים עדיף שתקנה מהאתר הרשמי שלהם מארצות הברית או קנדה ותשלח לפה.30G יצא בערך 1020שחובדרך תוכל לקנות אוזניות נחמדות במאה דולר.
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אז תן לי לתקן אותך הפעם ידידי ולהוכיח לך שAMAZON מוכרים IPOD VIDEO בעל נפח של כ-60GB תוכל לראות פרטים נוספים כאן :http://www.amazon.com/Apple-iPod-video-Black-Generation/dp/B000A3WS8Oאוזניות במאה דולר!?!? מה זה פה אצ'קלונה?! זה כולה פאקינג IPOD מי שיישמע אותך יחשוב זה מגבר אוזניות. לIPOD יש איכות סטריאו סבירה לא יותר מזה כדי ומומלץ לקנות אוזניות כפתור איכותיות ב40-30$ אבל בחיים לא ב100$ זה סכום אסטרונומי לאוזניות לIPOD...!
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים עדיף שתקנה מהאתר הרשמי שלהם מארצות הברית או קנדה ותשלח לפה.30G יצא בערך 1020שחמה? הם שולחים לארץ? אתה בטוח?אז תן לי לתקן אותך הפעם ידידי ולהוכיח לך שAMAZON מוכרים IPOD VIDEO בעל נפח של כ-60GB תוכל לראות פרטים נוספים כאן :http://www.amazon.com/Apple-iPod-video-Black-Generation/dp/B000A3WS8Oנראה לי מוזר, זה לא הגיוני
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים 1. הם לא שולחים לכאן אבל אם יש לך קרוב משפחה או חבר שנוסע אז הוא יכול להביא לך.2.האיפוד שישים גיגה, או שהוא פייק או שזה מוד כולשהו, בכל מיקרה אפל לא יתנו אחריות על איפוד עם מוד.3. לקנות דרך אמזון דברים כאלה זה אימור רציני כי קל מאוד לדפוק אותך שם, אולי לאיפוד יש סוללה לחמש דקות או שההרד לא עובד טוב..ככה שרק מקורי ורק מאפל.
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר דבר ראשון. תודה לכל הצידיקים שמנסים לעזור אתם עשר... דבר שני, על ה-30G אני יכול להעמיס גם מידע? ודבר אחרון... יש מקומות יותר זולים מזאפ? אני מתכוון לקנות רק בארץ...
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אני ממליץ לך לקנות משהו אחר, יש נגנים ה-ר-ב-ה יותר טובים מהאייפודים למיניהם באותו מחיר- או פחות.האייפוד של ה 30 ג'יגה ב 1200 שקל זה דור 5, לא 5.5אותו סיפור עם האייפוד 60 ג'יגה- זה אייפוד דור 5.אני מציע לך לפזול לכיוון ה iAudio D2 שיעלה לך 900 שקל למכשיר של 2 ג'יגה+כרטיס של 2 ג'יגה, סה"כ 4 ג'יגה, עם ה-ר-ב-ה יותר פונקציות משל האייפוד, מסך מגע, סוללה חזקה פי 2 ויותר, מנגן וידאו, ועוד ועוד ועוד.......
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר pika007 נתת אופציה מעניינת... יש כאן אנשים שיש להם את ה-iAudio D2 ?אני לא רוצה להיות הראשון שמנסה אותו....החברה פשוט לא מוכרת לי...
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים ל iakovl מהפורום יש אותו, ואני התנסיתי איתו לפרק זמן ממושך (כמעט שבוע)מכשיר מדהים לכל הדעות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.