פורסם 2002 בינואר 723 שנים אז ככה אני ובן דוד שלי מתכננים כבר שבועיים לעשות adsl (אנחנו עוים יחד כי אנחנו גרים צמוד) והיום סוף סוף שיכנעתי את אבא שלי.....אז החלטנו היה לנו מחירים והכל את כל הציוד וזהו............רצינו להתקשר לבזק למחרת ולהזמין פתאום תבל מתקשרים אליי ואומרים לי ככה: שלום אתה מעוניין באינטרנט מהיר חינם?" כמבון שאמרתי כן.............................איזה מזל יש לי!!!!ומקסימום תמיד אפשר יהיה לעבור לadsl................
פורסם 2002 בינואר 1123 שנים למה ? למה ?למה אני תקוע עם ערוצי זהב העשקנים ונרשמתי לפני יותר משנה לניסוי ועד היום לא הציעו לי כלום ? NADA ??
פורסם 2002 בינואר 1123 שנים הם לא סתם עושים הגרלה מי יכנס לניסוי... זה תלוי אם הם צריכים נסיינים באזור שאתה גר...אותי ואת jackass לא צירפו סתם לניסוי אלה בגלל שכנראה הם היו צריכים נסיינים באזור שאנחנו גרים.
פורסם 2002 בינואר 1123 שנים תגיד איפה אני יכול להירשם לניסוי? אבל אני רוצה של מת"ב.... תודה אתה לא יכול... הקבלה של טסטרים חדשים נסגרה מזמן...
פורסם 2002 בינואר 1123 שנים תגיד איפה אני יכול להירשם לניסוי? אבל אני רוצה של מת"ב.... תודה אתה לא יכול... הקבלה של טסטרים חדשים נסגרה מזמן... [/quote תתפלא ילד מהבית ספר שלי קיבל לא מזמן
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים לא צריך להתפא בכלל עם מת"ב, פשוט צריך שיטות פלא.אני בעיקרון מחובר כבר שנה וחצי חינם אבל חבר שלי חובר שבוע שעבריומיים לאחר שאיים עליהם בהתנתקות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.