עבור לתוכן

בדרך להשלמת מערכת המיים שלי...

Featured Replies

פורסם
:D יהיה מגניב אם תעשה גם ל478 :)
  • תגובות 36
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אגב - מאיפה אתה משיג/קונה מתכות ?

פעם הייתי מקבל ממסגריה שבינתיים נסגרה והספק היחיד שיש בירושלים גנב שחבל על הזמן!!! >:(

פורסם
  • מחבר

קריז - מנסיון (כבר בניתי 2 לחברים) כמה הצעות :

1. לא!!!! לבנות עם פרספקס במתאר שלך - לוחית הנחושת תתחמם (למרות המים) - מדובר על מאות שעות הרצה כך שמצטברות מעלות והפרספקס נמס באופן ממש בלתי מורגש ויום אחד יוצאת טיפה אחת... (בקיצור קטסטרופה לא צפויה - אפקט העשן היה מהמם אבל.... LOL)

2. דווקא לדעתי הרעיון הפיסיקלי שלך מעניין - קראת באיזשהו מקום שאפשר לחקור קצת? יש לי כמה מחשבות והייתי רוצה לבדוק קצת לפני שאני אומר משהו...

3. אתה בונה רק בלוק אחד למעבד?

4. בחור שעושה עבודות באמת מצוינות ואפשר לקחת ממנו כמה רעיונות לביצועים טובים ופשוטים ומראה מדהים!!!

5. בהצלחה...

1.מה שקרה זה לא המסה אלא : לפרספקס ולנחושת יש מקדם התחממות שונה וכאשר אתה מדליק\מכבה את המחשב קצב ההתחממות שונה ומה שגורם בליית החומר (החומרים מתקבצים\מתרווחים במהירות שונה) - מה שגורם לסדקים וטיפטוף...

אני ירדתי מהרעיון בגלל סיבות שונות וכי למה זה כן היה עובד? : המחשב אצלי פתןח 24\7 והמצב היחיד בו יורדת הטמפ' דרסטית היא בRESETים לכן לא יהיה שינוי טמפ' והבלוק יוכל להחזיק שנה וחצי מינימום בלי בעיות ( נוסחא ארוכה)

2.נכון , לא סתם בחרתי בשיטה זאת... רק לאחר הרבה שעות עיון ומחקר על בלוקים של אנשים אחרים...

3.אני אתחיל עם שניים \שלושה (לחברים) ואם זה יראה כעסק מסחרי שאפשר לעשות ממנו רווח אז אני אייצר בלוקים למכירה , כמובן שבתחילה אלו יהיו בלוקים שמתאימים ל SOCKET462 ולאחר מכן ל478\423...

4. ראיתי , אין שם שום דבר מיוחד , תעלות רגילות...

5.תודה. D:

פורסם
  • מחבר

אגב - מאיפה אתה משיג/קונה מתכות ?

פעם הייתי מקבל ממסגריה שבינתיים נסגרה והספק היחיד שיש בירושלים גנב שחבל על הזמן!!! >:(

בת"א יש מלא.... באזור של העליה.... כשאני אהיה סגור על ההכי זול אני אגיד לך...

פורסם

לא הרחבתי אבל התכוונתי לשיטת הגימור וההלחמה אצל הבחור...

אני ריתחתי (עבודה קשה מאוד באמצעים שהיו לי) והבנתי שאתה משתמש בגומיה, ברגים, חריצים ובליטות.

אגב - איפה קראת על העיצוב המעניין הזה?

טוב בלי לקרוא שום חומר תאורטי 2 הצעות :

1. אני חושב שהייתי עושה את הפינים גבוהים בעוד 2,3 מ"מ לפיזור חום יעיל יותר (מתבסס על התמונה וקשה לאמר גודל מדויק אבל נראה לי)

2. קצת קשה לי לראות פרופורציות וגדלים מהתמונה אבל בעניין השסתום - גם תלוי במשאבה ובסדר של החלקים - אבל אם יש לך שאיבה של כמות גדולה (2 יציאות שמתחברות) וכניסה קטנה אם שסתום לא עלולים להווצר הפרשי לחצים... אני לא כ"כ בטוח בקשר לזה - תלוי ביותר מדי גורמים והראש שלי בכלל בביוכימיה פיזיולוגית ???

פורסם

:jump:

הwb שלי מוכן ! הנחושת כורסמה והכל מוכן !

כשהוא יגיע אלי אני אסדר לו את החלק העליון מפרספקס ואני אפרסם תמונות שלו.

:jump:

סימולציה של פיזור החום עם הWB שלי.

M2_bloc_%203D.gif

פורסם
  • מחבר

אגב - איפה קראת על העיצוב המעניין הזה?

טוב בלי לקרוא שום חומר תאורטי 2 הצעות :

1. אני חושב שהייתי עושה את הפינים גבוהים בעוד 2,3 מ"מ לפיזור חום יעיל יותר (מתבסס על התמונה וקשה לאמר גודל מדויק אבל נראה לי)

2. קצת קשה לי לראות פרופורציות וגדלים מהתמונה אבל בעניין השסתום - גם תלוי במשאבה ובסדר של החלקים - אבל אם יש לך שאיבה של כמות גדולה (2 יציאות שמתחברות) וכניסה קטנה אם שסתום לא עלולים להווצר הפרשי לחצים... אני לא כ"כ בטוח בקשר לזה - תלוי ביותר מדי גורמים והראש שלי בכלל בביוכימיה פיזיולוגית ???

*פורומיםברחבי העולם,הרעיון עצמו לא שלי אלא של בחור אוסטרלי שהגיע לעצוב האמור תוך כדי נסיומות וחישובים..

1.הממ... לא חושב כי עכשיו גובהם 4מ"מ מה שמשאיר 2מ"מ בין המים לליבה... לאחר שאשים ידי על תוכנת הסימולציה (ראה REPLY של THE_BYTER) אתה גם תבין למה...

2.שתי היציאות מתחברות בעזרת מפצל Y מחוץ לבלוק מה שישווה לחץ לכניסה...

| | |

| | |

Y |

| |

| |

*גרר זה איזה תאור גרפי... הY מתחבר עם היציאה הימנית\שמאלית והכניסה מהאמצע)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים