עבור לתוכן

בדרך להשלמת מערכת המיים שלי...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כבר דנו בזה... ואמרתי שזה יבדק שבוע על יבש!

דרך אגב... למבינים : הבלוק בתאוריה אמור להיות יעיל יותר מ DD MAZE3 וCYCLONE5 במעלה או שתיים...

ד"א2 : שמתי לב שאנשים לא מבינים את פעולת הבלוק , אז הינה הסבר קצר : המים נכנסים מהאמצע , עוברים בשסתום שיוצר זרימה איטית וכזאת שבעצם מווסתת לעבור דרך כל החריצים (בשביל לספוג את כמות החום הגדולה ביותר בזמן הארוך ביותר .. לאחר מכן המים יוצאים משני החריצים בצדדים שמחוברים בינהם במחבר Y (מבחוץ ע"י צינורות)

• תגובות 36
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Respect dude !

פורסם

נחמד מאוד, אבל ניצול יעיל יותר יושג אם המים ישהו יותר זמן בבלוק, כוונתי כמו מסלול מתפתל כזה.

פורסם
  • מחבר

גגגררר... בגלל זה יש את השכבה השניה אם לא הבנת עד עכשיו... זה מאט וממקד את הזרימה...

פורסם

אולי צריך את זה יותר עמוק...

פורסם
  • מחבר

לא... זה 4מ"מ חדירה מה שמשאיר רק 2מ"מ בין המעבד למים

פורסם

אז אולי תעשה את זה יותר גבוה...נראה לי יוסיף מאד עוד שטח מגע

פורסם
  • מחבר

לא חושב... העיקרון הוא להנמיך את הגזרה ולהשאיר את המים בבלוק וקרובים ככל האפשר לליבה ותך כדי כך לא ל"התחמם" סתם.... כל העקרון הוא לקרר רק את אזור הליבה , לכן אני לא משתמש ברעיון של השבלול שבו מתחממים המים "סתם" ומעבדים אפיקטיביות....

פורסם

כשהמים מתחממים זה אומר שהם סופגים חום מהסביבה ומעבירים קור. סתם מים זורמים לא יעזרו לאף אחד.צריך שיהיה יותר מגע

פורסם
  • מחבר

המ.. לא זאת הכוונה..

הכוונה היא שהמיים מתחממים לפני שיש להם מגע עם ה"מוקד" לכן אני ישר נותן קירור למוקד החום ,הקטע מעל המעבד.

פורסם

תראה קירור מים יעיל זה שהמים נכנסים למעבד המינימום טמפ ויוצאים ה 6-15 מעלות יותר ,וכן צריך להיות כמות מים מסוימת בבלוק בכל רגע,

לדעתי (כמו ששיבי ואמיר הציעו ) תגדיל את כמות המים בבלוק (רק הצעה) .

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שאני לא רוצה... גרר לא משנה.. אנשים לא מבינים את הנקודה שלי פה... ברגע שאני אסיים את המוצר אשווה אותו לWB של THE BYTER (שנבנה על פי עקרון השבלול עליו אתם מדברים) ונראה תוצאות..

פורסם

מראש אני יכול להגיד ששלך יתן תוצאות טובות יותר אבל ההבדל כמעט זניח.

לOC אמיתי גם הזניח חשוב לכן שלך עדיף.

פורסם

קריז - מנסיון (כבר בניתי 2 לחברים) כמה הצעות :

1. לא!!!! לבנות עם פרספקס במתאר שלך - לוחית הנחושת תתחמם (למרות המים) - מדובר על מאות שעות הרצה כך שמצטברות מעלות והפרספקס נמס באופן ממש בלתי מורגש ויום אחד יוצאת טיפה אחת... (בקיצור קטסטרופה לא צפויה - אפקט העשן היה מהמם אבל.... LOL)

2. דווקא לדעתי הרעיון הפיסיקלי שלך מעניין - קראת באיזשהו מקום שאפשר לחקור קצת? יש לי כמה מחשבות והייתי רוצה לבדוק קצת לפני שאני אומר משהו...

3. אתה בונה רק בלוק אחד למעבד?

4. בחור שעושה עבודות באמת מצוינות ואפשר לקחת ממנו כמה רעיונות לביצועים טובים ופשוטים ומראה מדהים!!!

5. בהצלחה...

פורסם
  • מחבר

אוקי... הייצור ההתחלתי , לשם בדיקה , יתמקד ב3 דגמים זהים העשויים מחומרים שונים : נחושת\אלומניום\פליז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים