עבור לתוכן

בדרך להשלמת מערכת המיים שלי...

Featured Replies

פורסם

אז ככה... כפי שידוע או לא (הכרזתי על זה פעם) : אני הולך על מערכת מיים HOME MADE ... את ה WB שלי אני הולך ליצר בעצמי.. רציתי לתעד את תהליך הרכבת מערכת המיים שלי לכן התחיל בזה, אם הכל יצא לפועל כמתוכנן מחר\מחרתיים אני הולך לחרוט את הבלוק.. הינה כמה רעיונות שהשתמשתי בהם :

cb5.jpg

cb1.jpg

prod1.jpg

pin_block_1.jpg

pin_block_2.jpg

pin_block_4.jpg

pin_block_scan.jpg

אז ככה.. לגבי רעיון הכניסה באמצע ויציאה משני הצדדים אני סגור... לגבי החלק העליון מפרספקס או שני חלקים מנחושת (בשביל ליצור את לחץ\התפזרות שווה\מגע בתבליטים המים לבלוק) אני עדיין לא סגור.. כמו כן גם לגבי הבסיס דמוי מסמרים או תעלות אני לא סגור, יש לי את שרטוטי שני הבלוקים ב AUTOCAD...ואולי אני אייצר שניים \ שלושה מאלו אחרי שהגיע לעיצוב האולטימטיבי..

רעיון נחמד אם אשתמש בפרספקס (ליופי... סתם משהו פקנטי)

pin_block_led.jpg

• תגובות 36
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לך מכונת חריטה?

פורסם
  • מחבר

אני עושה את זה בביתספר שלי לשעבר D:

פורסם

ממש יפה הלדים.

אגב, אתה סגור על זה שלא יהיו נזילות?

פורסם
  • מחבר

המערכת הולכת להבדק על יבש במשך שבוע ללא הפסקה...

- סתם מעניין אותי לדעת אם יהיה שווה למכור את הבלוק הסופי (עיצוב סופי ינתן בימים הקרובים)[אם המחיר יהיה אטרקטיבי , אני אייצר יחידות למכירה] , תציעו מכיר שבו הייתם קונים את אותו בלוק...

פורסם

100 ש"ח

פורסם

חשבת על לקנות מעבד ביד שניה ב150 ש"ח. סתם נאמר.. דיורון 1200 ותעשה עליו בדיקות?

פורסם

המערכת הולכת להבדק על יבש במשך שבוע ללא הפסקה...

- סתם מעניין אותי לדעת אם יהיה שווה למכור את הבלוק הסופי (עיצוב סופי ינתן בימים הקרובים)[אם המחיר יהיה אטרקטיבי , אני אייצר יחידות למכירה] , תציעו מכיר שבו הייתם קונים את אותו בלוק...

BLOCKS טובים כמו DD MAZE3 נמכרים בסביבות ה-40-50$ אני חושב שמחיר של 200 ש"ח הוא סביר.

פורסם

אתה ממש לא הולך לפתח את הדיון לכיוון הזה !!

פורסם
  • מחבר

אתה ממש לא הולך לפתח את הדיון לכיוון הזה !!

O_o

הממ... אוקי.... זה לא משהו שאני הולך להפוך לעסק אתה יודע , עושה טובה לכמה חברי פורום וחוסך להם הוצעות מיותרות ומי יודע , יכול להיות בזכות אותם בלוקים תגדל קהילת האנשים שמקררים בעזרת מיים.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שאני מתכוון לעשות...

פורסם

בהצלחה. נשמע ונראה טוב. ;)

פורסם

בדקת אטימות ? הוא באמת מתפקד טוב מעבר ללדים הכחולים ? ;D

פורסם
  • מחבר

MNoverall.jpg

הינה השרטוט D: אותו בניתי (הקטנתי אותו בשביל למנוע אי הבנות והמבין יבין)

כל הגוף מבוסס 1:1 על פי :

prod1.jpg

פורסם

כמו שאמרו פה תבדוק אטימות!

הכרתי איזה אחד שהיה בטוח שזה אטום... וזה לא היה... בקיצור נהרס המחשב מהמיים, לא מומלץ......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים