פורסם 2007 באפריל 2218 שנים אני כבר חצי שנה עם המחשב שלי... (המפרט מצורף) ויש לי ספק של 400W של איזו חברה מעפנה ש-KSP דחפו לי... עד עכשיו ידעתי שהמחשב שלי איטי, אבל לא היו לי "קבלות" וקיבלתי את העניין שאולי המחשב לא מספיק חזק... עד שראיתי איך מחשב של חבר שלי שהוא בקושי חצי ממה שיש לי רץ... הרצתי בנצ'מארקים וכל התוכנות ואין משהו שהראה לי מה הבעיה... פירמטטי את המחשב 1000 פעם החלפתי מאה וינדווסים וזו לא בעיית תוכנה... אם אני רוצה להחליף ספק האםזה יעזור והאם האנרמקס 420 יספיק? תודה
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים אתה צריך דחוף להוסיף את התקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום,ולהוריד את ה"דחוף" הזה מהכותרת - זה לא יזרז שוב דבר.בכל מקרה,יש ספק נחמד מאוד שעולה 190 ש"ח והוא יחזיק לך את המחשב יפה מאוד.תוכל למצוא אותו בחנות TMS והוא עונה לשם FSP 350GLN
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר קצת מוזר לי שאתה מציע לי ספק של W350. בדקתי באתר שמראה לך לפי רכיבי המחשב מה צריכת ההספק ובמחשבון שלהם הגעתי ל-380W...יש לזה הסבר?
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים הסבר? המחשבונים הללו ממש לא מדויקים.גם אם תבדוק באתר של היצרנית של הכ.מסך שלך תראה ככל הנראה שצריכים לפחות 400W - ההסבר פה הוא שככל הנראה מדובר על המלצות לספקים ג'נריים.בקיצור,בלב שלם אני ממליץ לך על ה-FSP המדובר שיחזיק לך בלי שום בעיה גם כרטיסים חזקים מזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.