עבור לתוכן

שחזור נתונים - הלך הדיסק הקשיח.

Featured Replies

פורסם

שלום,

לצערי הרב כנראה הלך לי הדיסק הקשיח ואני שוקל לבצע שחזור נתונים. למיטב הבנתי, יש פתרון למירב התקלות אבל הכול זה שאלה של מחיר. שחזור מקרים קשים יכול להגיע בכיף לאזור ה5000 שקל. לי בהחלט לא שווה להשקיע כל כך הרבה בשביל להציל את הדיסק אבל אני אשמח לשמוע מה אתם יודעים על שחזור נתונים, האם מישהו ביצע את זה בעבר ומה זה כלל.

אם מישהו מתעניין בתקלה אז הנה תיאור קצר:

1. שמעתי רעשים מההרדיסק, היו לפעמים תקיעות קטנות.

2. עשיתי scandisk והיה בסדר, עשיתי Defrag והסתיים בהצלחה.

3. סגרתי את המחשב ואחרי כמה זמן הדלקתי מחדש. המחשב נראה תקוע באמצע העליה, לאחר ריסטרט קיבלתי ישר - "a disk read error occured".

4. עשיתי ריבוט מהדיסק של הXP, ניגשתי לRecovery Console - ניסיתי להריץ Chkdsk אבל קיבלתי - "The volume contatins one or more unrecoverable errors"

נראה שהביוס עדיין מזהה את ההרדיסק אבל זהו.

שוב, אשמח לשמוע על ניסיונם האישי של אנשים עם שחזור נתונים וביחוד אשמח אם מישהו יוכל להעריך את עלות תיקון הכונן שלי.

תודה!

פורסם
  • מחבר

באמפ

פורסם

עשית בערך כל טעות אפשרית. בכל מקרה, חבר את הדיסק למחשב אחר, ותריץ עליו RSTUDIO או תוכנה דומה.

פורסם
  • מחבר

היי,

קודם כל, תודה על העזרה. אשמח לדעת מה היו הטעויות שלי.

האם תוכל להרחיב קצת על מה זה Rstudio?

פורסם

הטעויות הם כשיש בעיה עם הדיסק, לא מנסים לעשות DEFRAG ו CHKDSK בכלל כמה שפחות לגעת בו. בשביל זה יש תוכנות כמו RSTUDIO ו EASY RECOVERY PRO שאמורות להציל כמה מהמידע שאפשר, לגבות אותו על דיסק אחר, ואז צריך להחליף את הדיסק.

פורסם
  • מחבר

אוקי,

קיבלתי היום תשובה מהמעבדה והם אומרים שההארדיסק סבל מנזק פיזי ושחזור של בין 95 ל 99 אחזור מהמידע אפשרי אך יעלה כ400 דולר.

האם יש סיכוי שRstudio יעזור לי גם אם מדובר בנזק פיזי?

פורסם

או שכן או שלא...

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני אקח אותו חזרה מהמעבדה, ואנסה את גרסת הניסיון.

אם היא תראה ששחזור אפשרי אני אשקיע בה את החמישים דולר (במקום ה400 של המעבדה) ואם לא, אני פשוט אמתין עם התיקון ליום שאני קצת יותר מבוסס.

אני אעדכן בהמשך. :xyxthumbs:

דרך אגב, אולי זה נשמע כמו שאלה מפגרת אבל, האם יש דברים מסויימים שכדאי לי לשאול את המעבדה?

פורסם

כדאי שתשאל אותם מהי חומרת הנזק ואם הוא גדול מידיי אז תחליף HD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים