עבור לתוכן

שאלה על התקנת דרייברים ל-RADEON + החלפת כרטיס

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי היום RADEON 7000 ישן AGP שעובד עם CATALYST מלפני 3 שנים בערך... WIN XP

המחשב שלי מחובר *רק* לטלויזיה דרך TV-OUT S-VIDEO

אני מחליף את הכרטיס ל RADEON X1600PRO AGP, ורציתי לדעת:

1. אם אני פשוט מחליף כרטיסים, האם הדרייבר הישן יעבוד, ואני אראה תמונה במסך ה-TV ?

2. אני רוצה לעשות UPGRADE לדרייברים לגירסה האחרונה, באתר של ATI כתוב לעשות REMOVE לדרייברים הישנים לפני ההתקנה של החדשים. האם שאני אעשה REMOVE אני לא אקבל יותר תמונה ב-TV? כלומר... איך אוכל להתקין את הדרייבר החדש ?

תודה

פורסם

אין סיכוי שהכרטיס יזוהה ע"י הדרייברים הישנים מכיוון שהם נכתבו הרבה לפני שהכרטיס יצא. תוריד את הגרסא החדשה שלהם: 7.4 ותתקין.

כמו שנכתב תבצע הסרה מסודרת של הדרייברים, תאתחל את המחשב, כבה אותו החלף בין הכרטיסים התקן את הדרייבר החדש אתחל את המחשב וזהו בעצם.

פורסם

לפי הכרטיס מסך שלך אני כבר מנחש איזה מחשב יש לך.... אל תבזבז זמן כדי לעשות שיפורים מיזעריים במחשב, תתחיל לחסוך למחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

אם אני אוריד את הדרייברים ואעשה RESTART, האם תהיה לי תמונה במסך הTV דרך S-VIDEO ?

או שאני חייב מוניטור רגיל לשם התקנת הדרייברים מחדש?

[... זהו מחשב סלוני קטן ושקט שעושה כל מה שצריך ממנו... רק עכשיו יש לי בעייה עם כמה סרטי HD, אז אני עושה UPGRADE קטן... VGA, RAM, CPU... פחות מ-800 ש"ח סה"כ.... אם זה לא יספיק, אז אלך לכיוון של מחשב HTPC חדש... כ-5000 ש"ח...]

פורסם

ליתר ביטחון תחבר מסך רגיל כדי שהכל יעלה בסדר - רזולוציה, קצב רענון וכו'. תגדיר את ההגדרות שלך מחדש ואז תחבר בחזרה לטלויזיה.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי להתקין את הכרטיס, רק ע"י חיבור ל-TV

התקנתי RADEON 7.4

יש לי כמה בעיות:

- שאני רואה וידאו בחלון הכל טוב, אבל במסך מלא אני לא רואה תמונה (שחור)

- יש שני תהליכים של ATI שתופסים הרבה זיכרון: CCC.EXE 60MB, MOM.EXE 20MB

- הכרטיס מתחמם מדי ומחמם את ה CPU ב- 5-10 מעלות בIDLE - אני אנסה UNDERCLOCK

פורסם

מניסיון שלי ושל עוד משתמשים ה CCC הוא כבד מאוד ולפי דעתי לא יעיל ומסורבל. מה שאני עושה אני מתקין את הגרסא האחרונה שיצאה עם ה CCP - גרסא 5.12 ועליה מתקין כל גרסא חדשה, 7.4 במקרה הזה וכך אני חוסך מעצמי את ה CCC.

פורסם

crazydiamond

בבקשה תסביר למה אתה מתכוון ?

האם במפרט שלי (מוזמן להסתכל) זה ישפר ?

מה בעצם אתה עושה...

פורסם

מה שאני עושה זה בעצם להתקין את הדרייבר העדכני של ATI עם הקונטרול פאנל הישן והטוב העניין הוא שאני עושה את זה בשלבים: אני מתקין גרסא ישנה של הדרייבר 5.12 ועליה אני מתקין את הגרסא העדכנית - 7.4 או כל מה שיצא בעתיד. כך אני לא צריך להתעסק עם ה CCC שהוא די כבר וזולל משאבים. הכרטיס שלי הוא רדאון 9800XT כך שאין בעיה לדרייבר גרסא 5.12 לזהות אותו. במקרה של הכרטיס שלך אני לא בטוח שהוא יזהה אותו, אבל תנסה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים