פורסם 2007 באפריל 2218 שנים אז ככה התקנתי את Vista Ultimate ונתקלתי בשני קשיים:א.ויסטה לא מזהה את הכרטיס מסך.ב.ויסטה לא מזהה את המודם שלי.אם אני אוריד דרייבר של הכרטיס מסך שלי שיוצר לויסטה, האם היא תזהה אתה הכרטיס מסך??ועוד משהו הבעיה עם המודם, יש לכם רעיונות למה הוא לא מזהה אותו? דרך אגב מודם של:usb adsl modem ale 130. גם כשאני מנתק ומחבר מחדש את המודם ויסטה לא כותב לי הודעה שחובר התקן חדש או משהו כזה.מקווה שתעזרו לי בפתרון של הבעיות המעצבנות האלה.נ"ב : ב XP הכל עובד רגיל.והנה המפרט:e6300945p-s32 ג'יגה 667.x1950pro.ומארז לא זוכר את שמם....
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים אותם בעיות כמו שאצלי.לגבי הכרטיס מסך תתקין דריברים חדשים.ולגבי המודם(אצלי ALE150), לא הצלחתי להתקין אותו ולא מצאתי דריברים..אי אפשר לחיות בלי אינטרנט, אז וויסטה בנתיים יושבת בצד.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים א - כן.ב - כבר ניסיתם דרייבר מכאן?: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/Support/wow/Drivers.htm
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים לגבי הכרטיס מסך אני לא יכול להגיד לך,איזה כרטיס יש לך ?לגבי המודם,כנראה שיש לך מודם usb.תתקשר לבזק ותבקש שיחליפו לך למודם רשת.זה מודם שלא צריך דרייבר ושויסטה מזהה אותו (כך אני עשיתי)
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר לגבי הכרטיס מסך אני לא יכול להגיד לך,איזה כרטיס יש לך ?לגבי המודם,כנראה שיש לך מודם usb.תתקשר לבזק ותבקש שיחליפו לך למודם רשת.זה מודם שלא צריך דרייבר ושויסטה מזהה אותו (כך אני עשיתי)מה אני אגיד להם? תחליפו לי מודם ? וכמה זה עולה?
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מה אני אגיד להם? תחליפו לי מודם ? וכמה זה עולה?כן,בדיוק כך.תתקשר ל 199 תדבר עם מוקדן ותגיד לו שאתה רוצה מודם שתומך בויסטה.הוא ירשום את זה במחשב,תלך לאחת מחנויות בזק ותיקח זה בחינם.
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר אה.. ועוד משהו, אם אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שמתאים לויסטה איך ה XP מסתדר עם זה? כאילו זה יפגע בתיפקוד של הכ"מ שלי ב XP?
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר מה הקשר עכשיו ל-XP? אתה על ויסטהאני לא שידרגתי לויסטה. יש לי גם XP וגם ויסטה.
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים דריבר שתתקין בויסטה ישפיע רק על הויסטהאלה 2 מערכות הפעלה שונות בלי שום קשר ביניהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.