עבור לתוכן

שאלה לגבי X-FI תחת ויסטה

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בX-FI אקסטרים מוזיקה תחת ויסטה 32 + הדרייבר שניתן להורדה מהאינטרנט.

1. האם יש audio console תואמת ויסטה להורדה איפשהו, או שאני אצטרך להמתין לשחרור של קרייטיב? (המשך 07')

2. בעיה A: כל התקני כניסת האודיו line in, מיקרופון.. לא עובדים. בקונסול יש אפשרות לברור איזה התקן יעבוד ואיזה לא, פה הוא פשוט לא עובד -אף אחד מהם. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לברור התקנים?

3. בעיה B: למעשה, בלי הקונסולה איבדתי את כל האפקטים והיכולות של ה-audio creation mode. יש דרך להחזיר אותך/ להפעיל אותם דרך הדרייבר המפגר של קרייטיב?

תודה!

פורסם

אתה הגדרת את זה היטב: דרייבר מפגר. לצערי הרב קריאייטיב מתעלמת או אפילו מזלזלת בכל הלקוחות שלה, היא לא מפתחת דרייברים נורמליים ומפסיקה תמיכה בכרטיסים מסוימים תחת ויסטה. אני אישית אחד הנפגעים ממנה מאחר ויש לי 4 כרטיסים מסוג SBLIVE וזוהי אחת הסיבות שמונעות ממני לעבור לויסטה.

פורסם

ראסמי. תנסה התקנים צד שלישי (לבעיה ב'), או התקנה ידנית דרך מנהל התקנים (לחיצה ימנית על קובץ ההתקנה ו-Extract אם יש לך Winrar) לבעיה הראשונה.

פורסם

אתה הגדרת את זה היטב: דרייבר מפגר. לצערי הרב קריאייטיב מתעלמת או אפילו מזלזלת בכל הלקוחות שלה, היא לא מפתחת דרייברים נורמליים ומפסיקה תמיכה בכרטיסים מסוימים תחת ויסטה. אני אישית אחד הנפגעים ממנה מאחר ויש לי 4 כרטיסים מסוג SBLIVE וזוהי אחת הסיבות שמונעות ממני לעבור לויסטה.

SBLIVE יצא ב1998

אתה מצפה מהם להמשיך לתמוך בו?

במיוחד היום שכל לוח מגיע אם כרטיס קול OB ש+- באותה הרמה

בעניין הX-FI זה באמת מטומטם שהם לא מוצאים דריבר נורמלי

אבל בכרטיסים מאוד ישנים זה די מובן כי גם ככה וסיטה מצריכה מחשב חזק

שלרובם המוחץ יש מינימום OB סביר

פורסם

יש גירסאות חדשות (יחסית) של הלייב, שיצאו לא לפני הרבה זמן... אגב, גם האודיג'י יצא עוד לפני 2000...

חוץ מזה, כל עוד הכרטיסים בייצור הם חייבים לספק להם תמיכה- כי אם לא יותא שאתה קונה כרטיס חדש בלי יכולת להשתמש בו- וזה סתם רמאות.

פורסם

IG

תגיד לי מי קנה SBLIVE ב5 שנים האחרונות?

גם האודגי1 וגם הSBLIVE לא רלוונטים כבר הרבה זמן חוץ מהאודגי1 פרימיום שמגיע אם שלט

ולו יש ערך קטן

תבין היום כרטיסי OB רגילים מתחרים יפה בכרטיסים הישנים של קראיטיב

ואני לא מכיר לוח שהגיע בשנים האחרונות בלי כרטיס קול סביר

יש גירסאות חדשות (יחסית) של הלייב, שיצאו לא לפני הרבה זמן

עד כמה שידוע לי לא מיצרים תSBLIVE כבר הרבה זמן אבל יכול להיות שאני טועה

בכל מיקרה יש כרטיסים הרבה הרבה יותר טובים בשוק ולמי שאין תקציב שישתמש בOB וזהו

פורסם
  • מחבר

אז זהו? אם נגיד יעברו למאזדה שש דגם 2009, לא יפסיקו שירותי מוסך לדגמי 07, 06 וכו'?

זה לא עובד ככה...

אז נאלץ להמתין לשחרור של קרייטיב... טוסיק

פורסם

קרירין, זה לא משנה אם יש כרטיסי OB ברמה של הלייב... יש הרבה אנשים עם מחשבים ישנים (4~5 ואפילו 6 שנים) שאין להם כרטיס OB בכלל.

FeedMeH, זה קצת שונה ממכוניות... זה כמו שיוציאו דגם 09 בסוף 08, ובאמצע 09 יפסיקו לתמוך בו... :P

פורסם
קרירין, זה לא משנה אם יש כרטיסי OB ברמה של הלייב... יש הרבה אנשים עם מחשבים ישנים (4~5 ואפילו 6 שנים) שאין להם כרטיס OB בכלל.

אתה מכיר הרבה מחשבים של לפני 4-5 שנים שיריצו וסיטה באופן נורמלי?

שבכלל מומלץ להריץ הליהם וסיטה?

כי אני לא מכיר מחשבים כאלה

לפני 4 שנים 512 זכרון נחשב הרבה מאוד וזה המינימום של וסיטה

וזה בלי לדבר על כרטיסי מסך וכו

פורסם

השורה התחתונה היא שקריאייטיב צריכה לספק תמיכה בכרטיסים האלה למרות שהסדרה יצאה לשוק לפני 9 שנים, וחוץ מזה לי יש כרטיס קול OB ולמרות זאת אני מעדיף להשתמש ב SBLIVE כי לפי דעתי הוא טוב יותר וגם יש לי את ה LIVE DRIVE II שאני מנצל את הכניסות שלו. אז אני לא רוצה להפסיד את הכרטיס בגלל מערכת הפעלה מפוקפקת וחברת חומרה שאינה נאמנה ללקוחותיה.

ד"א עדיין נמכרים כרטיסי SBLIVE בכמה חנויות אז אני לא מאמין שהופסק הייצור או לפחות עדיין יש מלאים של הכרטיסץ

פורסם

אתה מכיר הרבה מחשבים של לפני 4-5 שנים שיריצו וסיטה באופן נורמלי?

שבכלל מומלץ להריץ הליהם וסיטה?

כי אני לא מכיר מחשבים כאלה

לפני 4 שנים 512 זכרון נחשב הרבה מאוד וזה המינימום של וסיטה

וזה בלי לדבר על כרטיסי מסך וכו

P4 2.8 או אפילו 2.0 וג'יגה זיכרון (זיכרון אפשר לשדרג, לידיעתך) זה לא נדיר, וזו מערכת שיכולה להפעיל ויסטה בלי בעיות.

אגב, לייב 5.1 הרבה יותר טוב מרילטייק AC 97', שזה הכרטיס OB הכי נפוץ שיש... אז...

פורסם

עדיין מוכרים ומייצרים את הלייב 24bit, אז דיי לדבר שטויות.

פורסם

SBLIVE יצא ב1998

אתה מצפה מהם להמשיך לתמוך בו?

במיוחד היום שכל לוח מגיע אם כרטיס קול OB ש+- באותה הרמה

אתה טועה בגדול.

אני מדבר מניסיון, עברתי מOB ל CREATIVE LIVE 5.1

ההבדלים עצומים מאוד.

ושלא יהיה כל ספק בדבר הרמקולים, אני עובד עם LOGITECH X530

פורסם

דווקא הדרייבר עצמו של x-fi עובד לא רע בויסטה (אחרת הייתי נשאר עם xp).

אני יכול לעבור בין המצבים השונים, להפעיל את cmss3d וכו'....

מה שכן, כרגע כל מה שיש עבור ה- x-fi בויטסה זה הדרייבר וה- media source שעובדים בצורה סבירה.

שאר התוספות שהיו ב- xp עבור ה- x-fi כרגע לא זמינות (באופן רשמי), ובאמת creative מזלזלים בלקוחות שלהם (הפורום שלהם מסביר את עצמו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים