עבור לתוכן

קירור מטורף אבל אפשרי

Featured Replies

פורסם

שלום אז כן אמא שלי מנהלת חברה שמוכרת ציוד דנטלי (רופאה שניים) עכשוי הכשירים שאיתם קודחים עובדים אל אוויר שעשה מדחס אוויר עכשיו מה אפשר לעשות אם זה??

נ.ב יש לה גם שמה מכשיר במעבדה לתיקונים שקודח אז בלוקים אין בעיה

פורסם

זה סתם אוויר..

רק דחוס..

פורסם
  • מחבר

אבל חשבתי אולי אני יכול לשים שמה חנקן או משהא כזה ואת הפתח לכניסת האוויר אני יכול לחבר אם צינור ואז זה היה במעגל סגור אם חנקן וזה יקרר את המעבד

פורסם

אני לא יודע אם שווה לך כל כך להתעסק עם זה... אני לא חושב שזה כל כך בטוח לנסות לעשות את זה, אחרי הכל אתה לא יודע מה התגובות של החומרים האלה וכמה מהחומרים אתה יכול לדחוס למיכלים האלה ועוד ועוד..... וגם אם תצליח לעשות את זה אני לא בטוח אם ההשפעה של זה תהיה שווה את המאמץ והסיכון בלעשות את זה..

פורסם

רעיון יצירתי ביותר...

רק בעיה אחת, חנקן מקרר בגלל שהוא מתאדה..

אם תתקע אותו שם סגור הוא לא יתאדה ולא יקרר...

פורסם
  • מחבר

אולי חומר אחר אלי לא כל כך מבין בחומרים אני עדין בכיתה ח

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק המכשיר מאמא שלך עושה, אבל מקררים ושיטות קירור כמו VAPOCHILL עובדים על העיקרון של גז דחוס ש"משתחרר" ואז נדחס מחדש - כאשר גז דחוס משתחרר נוצר קור מאוד גדול (הוא "שואב" אליו חום)

פורסם

קודם כל תסביר מה זה המכשיר הזה....

אם אתה יכול "לשחרר ולדחוס" גז מסוים בעזרת המכשיר במערכת סגורה אז אתה יכול לנסות להשיג איזשהוא גז לא רעיל

ולנסות להשתמש בו... אבל בכל מקרה.. לפני שימוש בכל חומר שהוא כדאי לך לשאול אנשים שמבינים בחומרים האלה..

פורסם

הוא מדבר על מדחס רגיל כזה... הוא לוקח אויר מהחדר, דוחס אותו, ותוקע אותו בתוך מיכל

נכון? ::)

הדבר היחיד שנראה לי אתה יכול לעשות איתו.. זה אה... אממ... רעש

פורסם

vortex cooling

פורסם

vortex cooling

מה זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים