פורסם 2007 באפריל 2318 שנים ניסיתי, יוצא לי "וקטרנצ". ולא מצאתי מילה הגיונית שיוצאת מהאותיות האלה...עריכה: אווו מצאתי! אבל אין קשר לג'!!
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים גימטריה. אני תקוע ב 14. 15. מה גימטריה? מהההה גימטריההה? זה יוצא פאקינג וקטרנץ, או צנרטקו, או UEYRBM או MBYREU ואין לזה שום משמעות! ובטח שלא מתחיל ב-ג'! תעזרו לי |: נו אני משתגע תעזרו לי שלחו לי ת'תשובה לזה בפרטי
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים איך הצלחתם את 7....אני אולי כבר חצי שעה שובר את הראש...מישהו מוכן לכוון אותי בבקשה...
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים איך הצלחתם את 7....אני אולי כבר חצי שעה שובר את הראש...מישהו מוכן לכוון אותי בבקשה...אני כבר שובר ת'ראש מאתמול בערבבסוף זה בטח משו ממש קל, אבל אני לא מצליח לעלות על זה X: שלחו לי ת'תשובה בבקשה מי שיודע
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים שלב 7 זה גימטריה+אנגרמה...תחפשו בגוגל את מה שאתם לא יודעים...--לWALLAאני יודע שכולם קיסרים רומאים ומצאתי קשר בין שמות מהשורה הראשונה לשורה השני אז חשבתי שמישהו בשורה השניה חסר אבל זה לא מתקשר לאפריקה בכלל...
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים גימטריה יוצא וקטרנצ זה ברור אבל אני שעה מנסה להפוך ת'אותיות ולא יוצא כלוםאין מה לחפש בגוגל אני יודע מה זה גימטריה וגם מה זה אנגרמה, וחיפוש של וקטרנצ לא מוצא כלום אז ווטפאק
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים גימטריה יוצא וקטרנצ זה ברור אבל אני שעה מנסה להפוך ת'אותיות ולא יוצא כלוםאין מה לחפש בגוגל אני יודע מה זה גימטריה וגם מה זה אנגרמה, וחיפוש של וקטרנצ לא מוצא כלום אז ווטפאקיש פשוט אנשים שלא טובים בזהרמז ****מתחיל ב ק***
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר שלב 7 זה גימטריה+אנגרמה...תחפשו בגוגל את מה שאתם לא יודעים...--לWALLAאני יודע שכולם קיסרים רומאים ומצאתי קשר בין שמות מהשורה הראשונה לשורה השני אז חשבתי שמישהו בשורה השניה חסר אבל זה לא מתקשר לאפריקה בכלל...חייב להיות לזה קשר לאפריקהלכולם שתקועים בשלב 7 תנסו להיות יצירתיים. יצא לכם מילה לא הגיונית תנסו להפוך אותה להגיונית קצת סבלנות לא קשה[br]פורסם בתאריך: 23.04.2007 בשעה 16:50:56אני לא יהיה פה בשעתיים הקרובות אז מי שצריך עזרה שישלח פה תגובות ויחכה קצת בסבלנותואנשים! תפסיקו לשים ספוילרים בכתב רגיל (לכל מי שכותב כל הזמן גימטריה- בסדר זה קל אבל אז מה , אתם הורסים לאחרים)
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים התייאשתישלב 6יש את התמונה של הפיצהעשיתי חיפוש בגוגלעדיין לא הבנתי מה זה!עריכה:אוקיי הבנתי, והצלחתי
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים תרשום כל אחד מהחפצים שבתמונה באנגלית ניסיתי כבר הכל, היחיד שיצא הגיוני זה motorcycle שכתוב בדף היי :.( גם לא היה כתוב שלב למעלה אז זה לא נראה כמו שלב
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים שלב הפיצה- אל תתמקד בפיצה (להבהיר יעזור)שלב 2-חפץ אחד כתבת לא נכון (אפשר לפרש את אותו חפץ למספר דברים)
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר טוב אני תקוע ב 15, נסיתי הכל בערך... עזרה?זה ממש שלב קל תחפש בגוגל תווים ואת המספר 12 משהו שמתקשר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.