עבור לתוכן

כמה זמן יספיק המפרט הזה?

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני רוצה לדעת לכמה זמן (שנים,חודשים) יספיק לי המפרט זה למשחקים.

GA-7VRXP VER .2

ATHLON XP +2200

SAMSUNG PC2100 2* 256MB

CHAINTECH GF4 4200 TI 128 MB

M.D HD 40G

צורב YAMAHA 8*4*24

SOUND AC97

תודה.

פורסם

מחשב זה לא קוטג' שפג תוקפו... הוא יכול להחזיק לך שנים והוא יכול להחזיק לך חודשים... תלוי איך אתה מגדיר "להחזיק". אם אתה מתכוון ללהריץ את כל המשחקים באיכות הכי גבוהה, הוא כבר היום לא עונה לדרישה. אם אתה מתכוון ל"לעבוד", הוא יעבוד כל זמן שתתיחס אליו יפה.

פורסם

למה צ'ייני דרעק ? (כ.מסך)

פורסם

בנוסף למה שמושי אמר, אני יכול לומר לגבי הכרטיס מסך שעקרונית שום משחק כיום לא מנצל אותו עד הסוף, אולי לגבי פרמטרים מסוימים (אני מאמין שכן..) אבל עדיין לא עד הסוף. תלוי במשחקים של הדור הבא, לך תדע מה יהיה. אבל הוא יכול להספיק לשנה.. שנתיים..

פורסם

צ'יינטק לא כאלה גרועים (פשוט לא טובים לאוברקלוק)

ושנית כל יש לי מחשב דיי ישן והוא מחזיק מעולה עד היום ...

ועוד משהו זה לא רק תלוי ברכיבים של המחשב אלא גם איך אתה מתחזק אותם

אני מתכוון דריברים , ניקוי המארז ועוד ...

פורסם

קודם כל אם אני לא טועה זה משה החייל ולא מושי.

דבר שני המחשב צריך תחזוק עצום במיוחד אם הוא מקבל הרבה מידע מהאינטרנט או מגורמים חיצוניים.

צריך לנקות את המחשב כל כמה חודשים (אם היה לי זמן הייתי מנקה כל יום).

הכרטיס יוכל להריץ את הרוב המשחקים בשנתיים-שלוש הקרובות.

פורסם

המעבד והזיכרון עצמו יחזיקו יותר זמן מהכרטיס מסך שאינו יכול כבר היום להריץ משחקים מסויימים בהגדרות הכי גבוהות(ואם תוסיפו AA ו- AF אז בכלל הביצועים שלו יורדים מאוד).

לגבי פרק זמן מוגדר שבו יחזיק המחשב מעמד אני לא יכול להתחייב, משהו כמו שנה ואילך עד שהכרטיס יצטרך שדרוג .

פורסם

המעבד והזיכרון עצמו יחזיקו יותר זמן מהכרטיס מסך שאינו יכול כבר היום להריץ משחקים מסויימים בהגדרות הכי גבוהות(ואם תוסיפו AA ו- AF אז בכלל הביצועים שלו יורדים מאוד).

לגבי פרק זמן מוגדר שבו יחזיק המחשב מעמד אני לא יכול להתחייב, משהו כמו שנה ואילך עד שהכרטיס יצטרך שדרוג .

סליחה?

אני מוחה! יש לי שאר מערכת יותר חלשה, ואני מריץ כל משחק על ההגדרות הכי גבוהות, ואת רוב המשחקים עם AA ... ::)

פורסם

צודק!

המערכת מריצה גם כרגע את כל המשחקים בסדר גמור ואפילו טוב מאוד.

פורסם

אני בטוח שטי 4200 יכול להריץ אנריל טורנאמנט ב-1600X1200X32 כשה-AA וה-AF הכי גבוהים מופעלים וזה בדוק.

פורסם

אני בטוח שטי 4200 יכול להריץ אנריל טורנאמנט ב-1600X1200X32 כשה-AA וה-AF הכי גבוהים מופעלים וזה בדוק.

למי שמישהו יריץ בהגדרות כל כך גבוהות ?

פורסם

למחוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים