עבור לתוכן

בעיה עם signal out of range

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב עם כרטיס מסך גיפורס 5200 עם יציאה לטלוויזיה.

חיברתי את המחשב לטלוויזיה והכל עבד (זה היה על מצב שרואים במסך של הטלוויזיה בדיוק מה שיש על המסך של המחשב).

שסיימתי עם הטלוויזיה פשוט ניתקתי את הכבל שמחבר בין הטלוויזיה לכרטיס מסך והמחשב המשיך לעבוד רגיל וטוב במשך יום יומיים.

אח"כ שעשיתי ריסט למחשב אני רואה את המסכים לפני שהויסטה עולה וגם את הטעינה אבל אח"כ זה רושם על המסך signal out of range.

*כאשר אני מחבר שוב פעם את הטלוויזיה אני רואה את ה"מחשב" על הטלוויזיה אבל במסך של המחשב יש שוב פעם signal out of range, ואני לא מצליח להכנס לכלום דרך הטלוויזיה. זה כן נכנס אבל לא מופיע. כלומר אם למשל אני נכנס למשחק שומעים את הסאונד שהמשחק עולה אבל אני ממשיך לראות את השולחן עבודה.

*כאשר אני נכנס למחשב בכל אפשרויות הSAFE MODE למיניהן אני כן מצליח לראות הכל אבל זה מונע ממני לשנות את הMHZ או לגשת לתפריט של NVIDIA כדי לשנות את האפשרויות של המסך מחשב /מסך טלוויזיה.

*כאשר אני רואה את המחשב בשולחן עבודה אני יכול ללכת עם העכבר עוד ימינה ממה שאני רואה במסך ואני לא רואה את השורת התחלה למטה ושאני לוחץ על START במקלדת אני לא רואה את התפריט וכמו שאמרתי מקודם גם שום חלון אחר שאני פותח מהאייקונים שעל השלחן עבודה.

מצטער על האורך פשוט רציתי שהכל יהיה מובן.

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים