פורסם 2007 באפריל 2218 שנים שלום עשיתי חור לספק הכוח כדי להוסיף מאוורר ועכשיו אני לא יודע איך מיישרים את החור. עשיתי את זה עם מקדח היות ואין לי דרמל או מקדח כוס.איך מיישרים?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מלחציים שים על חתיכת עץ ישרה ושטוחה ודפוק עם פטיש במקומות העקומים ... להבא סמן וקדח בחלק הפנימי ... כדי שהחלק המעובד יהיה צמוד למשהו ישר ... ולא יתקפל כשתלחץ עליו
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים לך לחנות הקרובה ,אני לא יודע איך להסביר,יש חלק שאתה מחבר למקדחה לא עולה יקר ,והוא מחליק יופי ברזל.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר לא הבנת, החלק עצמו ישר, אני מתכוון שהעיגול שחתכץי לא ישר ואיך מיישרים אותו
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים אם הוא יעבוד עם נייר שיוף בשלב הזה הנייר יחתך במקרה הטוב, היד תחתך במקרה הפחות טוב...אתה צריך שופין.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר תודה על ל העצות, בסופו של דבר השתמשתי בעצה של:לך לחנות הקרובה ,אני לא יודע איך להסביר,יש חלק שאתה מחבר למקדחה לא עולה יקר ,והוא מחליק יופי ברזל.היה לי כזה חלק בבית, הוא די מזכיר ראש של דרמל רק יותר ענק. היישור לא יצא משו ובגלל זה שמתי צינור של אקווריום על החיתוך.התחשמלתי מהספק, היה משו בן **** מזל שהתנתק החשמל, משהו קיצר שם כנראה אני מרגי עכשיו כאילו אי בסטלה.טוב, תראו תמונות.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים נחמדאבל אם אני לא טועה החור הוא לתוך המארז לא? אם ככה מזה משנה במילא לא רואים
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר לא, זה מלמטה אבל זה לא משנה גם ככה, אם הייתי רוצה להשקיע הייתי צובע אותו ושם גומי U נורמלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.