עבור לתוכן

שאלה בקשר לסוקט (תושבת) בלוח אם .

Featured Replies

פורסם

הבאתי את המעבד 4.2 DUAL CORE ...

עכשיו אני מנסה להכניס אותו והוא לא נכנס טוב .. יש קצת חומר טרמי ב2 פינים שם ...

מה עושים? כאילו אני חושב שהוא נכנס אבל המחשב עושה ריסט אחרי 5 שניות..

פורסם

זה לא אתה ששבר פין שמעבד שלו לפני כמה ימים?!.....אתה עם תושבת 939 ממה שאני זוכר והבאת מעבד בתושבת 939 אני מקווה כן?!

פורסם
  • מחבר

אכן כן . הבאתי מעבד 939 . מה שהמליצו לי באשכול הקודם.

פורסם

והכנסת אותו טוב לפי הכיוון שהוא צריך ליהיות בלי לעקם פינים עוד הפעם?! ואמרו לך גם אז שאם אתה לא יודע להיתעסק תביא לחנות כדי שתרכיב לך....לכול חנות...

והחומר תרמי ניראה לי מבודד את המגע אז בגלל זה הוא עושה ריסטרט

פורסם
  • מחבר

הכנסתי אותו לפי הכיוון ובידיוק כמו שהיה קודם בלי לעקם שום פין

מה עושים עם החומר טרמי תקוע בתוכו?.. אין אחריות

פורסם

קודם כול למה אין אחריות?

בקשר חומר תרמי....אני חושב קיסם שמנקים איתו אוזניים תשים עליו חומר שמכיל 70אחוז אלכוהול...ותנקה בע-ד-י-נ-ו-ת!!! את הפינים....אבל בעדינות לא כמו פעם שעברה ששברת פין....בלי להוזיז אותם בכלל....תשב ותעשה להם פוליש חמו...

פורסם
  • מחבר

אין אחריות כי זה נזק פיזי!!!!!!!!!!!! שנפל ב - ט - ע - ו - ת משחה טרמית על הלוח ! ! ! זה נזק פיזי ולכן אין אחריות על זה .

!\

אחריות זה על פגם שיש בלוח או משהו לא בסדר.

ובקשר לאכוהול זה לא יקצר או יהרוס?\

לנקות עם קיסם על ה פינים של ה SOCKET?

פורסם

אוקיי דבר ראשון אני בא לעזור לך אז תתבטא בצורה יפה.....

ושאלתי אם אין לך אחריות כי אוליי קנית מיד שניה או בקומבינה....

שתדע שכשבנאדם בא לעזור לך לא ממש חכם להיתייחס ככה....ואם נפל לך על הסוקט עצמו בלוח (חשבתי שבפינים של המעבד) אז יש לך בעיה שאתה כזה גאון ועובד מעל הלוח....לא מרוחים משחה טרמית מעל הלוח אם....

פורסם
  • מחבר

גבר קודם כל סליחה .

אחי לא מרחתי על הלוח מרחתי על השולחן כנראה מרחתי יותר מדי ואיכשהו שהוצאתי את המעבד ... נפל על הלוח קצת חומר טרמי או שנגעתי בסוקט..

פורסם

כעיקרון תנקה כמו שהוא אמר את המשחה התרמית בעדינות בעזרת אלכוהול ומקלון לאוזניים :xyxthumbs:

דבר שני תעשה לעצמך טובה ובמקום לחסוך 100 ש"ח על הרכבה ולהרוס חלקים כבר בסכום של כ800 ש"ח

תקח אותו להרכבה בחנות.... :kopfpatsch:

פורסם

אוקיי אז תנסה אוליי עם קיסם שמנקים אוזניים ואלכוהול בריכוז 70 אחוז לנקות...אני יודע שהוא לא גורם לקצר כי הוא מיתנדף מהר......או שתיקח קיסם רגיל וממש ממש בעדינות תנסה לגרד את זה אתה יודע כאילו לגרד את המשחה מהסוקט...(זה נישפך ממש לבפנים או שרק בפיה כזה?)

פורסם
  • מחבר

זה לא ממש נמרח ... זה רק שחור ... אני לא יודע אם זה נכנס פנימה .. אתה מבין? לעלות תמונה?

פורסם

Arctic Cleaner לדעתי אמור לעשות את העבודה

אפילו עשינו ביקורת באתר על זה

http://hwzone.co.il/reviews/arctic_clean

פורסם
  • מחבר

תודה ליאור :)!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים