עבור לתוכן

מדריך לבנית מקרר דיסק קשיח

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני רוצה לבנות בעצמי תיבת קירור לדיסק קשיח!

אני צריך מדריך שמספר איך בונים קירור לדיסק קשיח!

האם מישהוא מכיר מדריך כזה ?

פורסם

לא מדריך אבל רעיון D:

image014.jpg

image016.jpg

image018.jpg

פורסם
  • מחבר

יפה מאוד :o

אבל טיפה מסוכן בגלל הדליפות שיכולות להיות!

אבל אני עוד מודר מתחיל הכול עוד לפני! :hi:

פורסם

זה נועד גם ליופי או רק לקירור?

אם זה רק לקירור אז מאורר 80mm שמכוון על ההארדיסק יעשה את העבודה

פורסם

האמת היא שיעזור לך באמת במשהו - זה לא.

פורסם

אני ממליץ על משהו הרבה יותר פשוט... פשוט תתקין את הדיסק הקשיח שלך במקום של סידי, עכשיו תיקח את המכסה של המקום הזה ותעשה בו חורים לכמה מאווררים שידחסו לך שם... לדעתי זה יהיה הפתרון הכי טוב... יהיה נחמד גם להוסיף שם מפסק לשליטה על עוצמת המאורר..

פורסם

האמת היא שיעזור לך באמת במשהו - זה לא.

אני נאלץ להסכים...

פורסם

אני ממליץ על משהו הרבה יותר פשוט... פשוט תתקין את הדיסק הקשיח שלך במקום של סידי, עכשיו תיקח את המכסה של המקום הזה ותעשה בו חורים לכמה מאווררים שידחסו לך שם... לדעתי זה יהיה הפתרון הכי טוב... יהיה נחמד גם להוסיף שם מפסק לשליטה על עוצמת המאורר..

זה מה שאני עשיתי,העברתי את הארד דיסק למקום של הסידי ,מתחת שמתי לו מאורר פשוט,והטמפרטורה שיגעון,במאמץ הוא בקושי מגרד

את ה-30 מעלות

פורסם

זה מה שאני עשיתי,העברתי את הארד דיסק למקום של הסידי ,מתחת שמתי לו מאורר פשוט,והטמפרטורה שיגעון,במאמץ הוא בקושי מגרד

את ה-30 מעלות

איך בדיוק חיברת אותו שם? על מה שמת אותו?

פורסם

גם לי יש בעיה של קירור הרדיסק, מה שאני עושה כפתרון זמני הוא מניח מאוורר 80 ממ שהמארז פתוח, אבל זה לא ממש נוח.

פורסם

את ה-30 מעלות

איך בדיוק חיברת אותו שם? על מה שמת אותו?

עם 2 "פלחים" ממתכת (רצועות מתכת כאלו) שנקראות גם אוזניים, שמתחברות להארדדיסק ומגדילות את הדפנות שלו ל-5ץ25 אינץ'. אפשר להשיג כאלה בכל חנות מחשבים וזה לא יקר.

בקשר לנושא של העץ,

שיטה מאוד טובה שחשבתי עליה בעצמי אבל לא עשיתי, זה לקחת סידירום ישן, להוציא את כל הבפונכו שתשאר קופסא בלבד, לחבר בתוכו את ההארד דיסק בצורה כזאת שהוא לא ידע בדפנה העליונה או התחתונה, לחבר במפרץ של 5 אינץ', ובפאנל של אותו מפרץ לחבר 3 מאווררי 40 מ"מ טובים ושקטים, עם מפסק 3 מצבים כדי שיהיה אפשר להוריד את אפקט הרעש של אותם מאווררים בשעות שההארד דיסק לא במאמץ (שאתה הולך לישון לדוגמא).

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים