פורסם 2007 באפריל 2118 שנים מחבר רגע אחי איך אני נכנס לכל זה שלב שלב ויש לי XP 64 .תודה דרך אגב אם אתה מתכון start איפה שאפשר לכתוב אני לא מוצא את זה בXP 64 אין את זה שם אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים אם אתה לא רואה את התכונה "הפעלה" או באנגלית "Run"--> תלחץ על מקום ריק בשורת המשימות עם הלחצן הימני של העכבר, ואז "מאפיינים"-> "תפריט התחלה" (start menu)-> "התאמה אישית"->"מתקדם"->ואז ב"פריטים בתפריט התחלה" תסמן ב'וי' את הפקודה "הפעלה" ואז תוכל לראות את זה ב"התחל"...הייתי שמח להראות לך תמונה אבל אין לי מושג איך מעלים תמונה בפורום..nati87
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים אתה נכנס לכרטיסיה "מתקדם" ושם יש לך למעלה- 2 תיבות של סימון ב'וי'--> שהם לא קשורות..אח"כ יש לך מקום לסימון ב'וי' בהרבה דברים..אתה מחפש עם 'פס הגלילה' את המילה "הפקודה הפעלה" או Run Command ומסמן אותה ב'וי'..ואז תוכל לראות אותה..אולי אצלך זה מוצג בתצוגה 'קלאסית' ולכן אתה לא מבין אותי..אם אתה לא מבין כתוב לי למייל או לאיסייקיו ואסביר.tchr@walla.co.il290600288
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר אתה גדול עשיתי מקש ווינדוס וR וזה נפתח. תודהההההה לעזרההששל כולם. אז נפתח לי ככה איפה אני רואה מה שמותקן לי הdirectx?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.