עבור לתוכן

שאלה לי על AGP

Featured Replies

פורסם

מישהו כתב כאן באחד התרדים שכרטיסים בחיבור AGP יקרים יותר

למה זה?

אני חשבתי שהיום המעבר הוא לPCI-E X16 הזה.. ובד"כ מה שחדש יותר ועדכני יותר הוא לא היקר יותר?

פורסם

כרטיסי AGP לא ממש מיוצרים בכזאת תדירות גבוהה ודי נדירים בימינו למרות שמנסים להשאיר אותם בסביבה הם די יקרים

פורסם

כשטכנולוגיות הופכות למיושנות, הם גם הופכות ליותר נדירות למצוא (כי מייצרים פחות או שמפסיקים בכלל). תסתכל על מחירים של סטיקים של זכרונות SDRAM רגילים (לא DDR) ותראה.

פורסם
  • מחבר

אה הבנתי תודה ,לא חשבתי בכיוון הזה של ההתיישנות :)

פורסם

אה הבנתי תודה ,לא חשבתי בכיוון הזה של ההתיישנות :)

גם המחירים הם כאלה, בגלל שהמוצר הוא יותר ייקר לייצור SDRAM-DDR וגם בגלל שרוצים ל"הכריח את השוק לעבור לטכנולוגייה החדשה בזה שהחדשה תהייה יותר זולה מהיישנה.

פורסם

אני חשבתי שהמטרה של חברות קפיטליסטיות היא רק להרוויח כמה שיותר כסף, לא להכריח אנשים.

פורסם

אני חשבתי שהמטרה של חברות קפיטליסטיות היא רק להרוויח כמה שיותר כסף, לא להכריח אנשים.

קח לדוגמא את מיקרוסופט שמוכרת את מערכות ההפעלה שלה בזול יותר לעומת מה שהיא מכרה פעם את ה-XP.

וזאת כדי לגרום לאנשים שאין להם כסף בעיקר לעבור למערכת ההפעלה החדשה.

פורסם

יש הבדל בין שוק של מונופול (מיקרוסופט) לבין שוק תחרותי (יצרני כרטיסי מסך, ציפים של זכרונות וכו').

פורסם

בגלל שכרטיסי AGP מיוצרים בנפח נמוך ולרוב דורשים צ'יפ נוסף בשביל שיתאימו לחריץ AGP ולא PCI-E,

אז יוצא שהם יותר יקרים.

פורסם

בגלל שכרטיסי AGP מיוצרים בנפח נמוך ולרוב דורשים צ'יפ נוסף בשביל שיתאימו לחריץ AGP ולא PCI-E,

אז יוצא שהם יותר יקרים.

אתה אומר שחברות כרטיסי המסך עובדים יותר על פיתוח כרטיס מסך AGP יותר מאשר PCI-E?

פורסם

כן, כי הוא דורש לוח PCB שונה, שמכיל את הצ'יפ שמתאם ל-AGP (וגם חיבור AGP כמובן).

בקיצור משקיעים עוד עבודה בלהפוך כרטיס PCI-E לכרטיס AGP

פורסם

הלוואי וכל החלקים היו ככה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים