עבור לתוכן

ה''שאלה הנצחית '' מדפסת +סורק משולב או בנפרד

Featured Replies

פורסם

מקווה שאני יזכור..

• תגובות 31
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בנוגע לכותרת בלבד, אם יש צורך בסורק אז לדעתי דיי מטופש לקנות בנפרד, זה לא שאתה הולך לקנות ALL IN ONE מטורף, כולה 2 מוצרים באחד.

בכל מקרה, הסיבה שאני מגיב זה בגלל ששכן שלי קנה משולבת לקסמרק בכמעט אלף שקל, עם פקס והכל, נראה מחיר טוב ועל הנייר המכונה אמורה להיות אחלה...

בתכלס מה שהוא קיבל זה מוצר שברירי שרוב החלקים שלו עשויים מפלסטיק דק שנותן הרגשה ממש לא מסיבית, ניהול דיו כנראה דיי כושל להתחשב במהירות שהוא מחליף ראשים בלי להשתמש יותר מידי במכונה, ניהול פקסים לא זורם, לפעמים צריך לכבות ולהדליק לפעמים ללחוץ כמה כפתורים, ולהפסיד פקסים שאתה לא בבית יכול לגזול ממך תעסוקה אם מדובר בעסק, התוכנה במחשב דיי מפגרת ולא הכי נוחה (יחסית למתחרים שראיתי), משום מה המכונה גם לא תמיד מצליחה למשוך\לדחוף דפים בצורה חלקה, חשוב לציין שהוא ראה מעבדה כבר כמה פעמים והחליף כמה פעמים את המכשיר וזה לא שינה כלום....

אין לי שום דבר ספציפי נגד לקסמרק, אבל רוב הדגמים שראיתי נתנו רושם דומה מאוד לזה של שכן שלי, וחבל.

פורסם

איזה דגם זה של הלקסמרק?

פורסם

X6150 או 6170, לא זוכר...

הבעיה בדגם הזה שבחודש הראשון הוא מה זה מרשים, הוא מדפיס ממש שקט ויש לו תוכנה שמדברת אליך בעברית וכל מיני שטויות, באמת גם מהחודש הראשון ששכן שלי קנה אותו אפשר למצוא המלצות שלי עליו פה בפורום.

הבעיה היא שאחרי תקופה קצרה מתחילים לגלות את כל הפאקים והחוסר איכות.

בלי שום קשר, התוכנה שמדברת בעברית כלללללל כךךךךךךך מעצבנתתתתתתת המקליט שלו שם מנסה להיות מצחיק לדבר במבטא מפגר כזה, אחרי פעמיים שלוש אתה מתחיל לנגוס ברמקול מעצבים...

פורסם

גם המראה הענקי שלה לא מוסיף חשק להשתמש בה.

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם,

התקבלה החלטה .... מדפסת Canon 4300 וסורק Canon 8600F .

אני ''בעד הפרדה ''(לפחות בעיניין המדפסת והסורק) ;).

נ.ב. - רונאלדו נראה לי שלא זכרת :nono:.

ושוב תודה לכולם

פורסם

מה מיוחד בסורק הזה שהוא באמת שווה 1200 שקל לבד?

פורסם

זכרתי,אם אתה ממש מרטיב את התמונה היא נמרחת.

פורסם
  • מחבר

Vatos-Locos - אני מייעד את הסורק גם לסריקה של פילמים 35 מ''מ.

סורק זה בסריקת פילמים בנוסף לסריקה ה''רגילה'' הוא מבצע סריקה נוספת (נדמה לי באור אינפרא רד) שבו הוא מוצא פגמים ושריטות פיזיות

בפילם ו''מחסיר '' אותם מהסריקה הרגילה כך שמתקבלת תמונה ללא שריטות.

ניקוי מאות תמונות דרך תוכנה גרפית לוקחת המון זמן וזה ניג'וס לא קטן.

רונאלדו -בכל זאת,ברשותך, מי עמיד יותר ללחות הדיו של CANON או HP ? (למרות שהקניה כבר נעשתה)

פורסם

ברור שה 4300 יותר עמיד,זו מדפסת ייעודית לתמונות,אין מה להשוות.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק, אבל הדיו של ה- HP 6183 הוא זהה לגמרה למדפסות שנקראות ''פוטו'' ב- HP ומכאן שה-6183 היא מדפסת פוטו.

כניראה אלוהי המדפסות לא יצר את את כל ה''דיואים''שוים ;).

פורסם

נכון,אבל זה לא קשור רק לדיו,הדבר העיקרי הוא המנגנון.

פורסם
  • מחבר

''פרטן'' בבקשה .

פורסם

לכל מדפסת יש מנגנון שונה שמשפיעה על איכות ההדפסה,יש מדפסת פוטו של HP למשל שמשתמשת בדיו כמו של מדפסת עיסקית אבל האיכות שונה לגמרי בתמונות.

פורסם
  • מחבר

אין ספק שהאכות של ההדפסה קשורה למנגנון אולם לדעתי עמידות הדיו לאורך שנים ותכונותיו הם ב- 95% (אל תתפוס אותי במספרים) פונקציה של הדיו עצמו .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים