עבור לתוכן

ה''שאלה הנצחית '' מדפסת +סורק משולב או בנפרד

Featured Replies

פורסם

ראשית ביקרתי לאחרונה בפורום זה ואציין שיש פה מספר תומכים שעושים עבודת קודש !

אציין שאני ''פריק'' של אכות והלב אומר מדפסת + סורק בנפרד (במיוחד עקב צורך בסורק פילמים אכותי כדוגמת ה-Canon 8400 )

מצד שני אני אב לילדה בת שבע שצריכה סריקה והדפסה פשוטה ע''י הפעלה בכפתור אחד בלבד - ואז נדרש מדפסת משולבת ??? .

ראיתי שבסורק של Canon יש כפתור יעודי של ''העתקה'' .

1.האם הסורק מפעיל Trigger למדפסת כך שהפעולה תוכל להתבצע ע''י לחיצה על כפתור אחד בלבד ?

2. האם הסורק והמדפסת חיבות להיות מאותה חברה ?

במידה והתשובות הם חיוביות אזי ניתן לשלב את הפשטות של משולבת אם האכות של סורק יעודי .

תודה מראש לכל המגיבים :hi:

• תגובות 31
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכל מדפת משולבת היום יש לך כפתור יעודי להעתקה/סריקה מהירה (לחיצה פותחת את האפליקציה במחשב עם התמונה)...

עכשיו תריץ חיפוש קטן בחנויות וכו תראה דגמים...

אם אתה מוכן להתפשר על האיכות של המשולבת מה טוב אם לא...

לא צריכה להיות בעיה גם בלקנות סורק "רגיל" שמצוידים גם בכפתור "סריקה מהיר"....

פורסם
  • מחבר

חן ,חן על התשובה המהירה אבל ברשותך אבקש לעזור לי עם השאלות הספצפיות :

1.האם הסורק מפעיל Trigger (פקודה) שמפעילה את המדפסת כך שהפעולה של העתקה ואחר כך הדפסה מיידית

תוכל להתבצע ע''י לחיצה על כפתור אחד בלבד בסורק ?

2. האם הסורק והמדפסת חייבות להיות מאותה חברה כדי ש-Trigger זה יעבוד ?

תודה מראש-רוברט

פורסם

1. לא הכפתור היעודי רק סורק את התמונה למחשב (ישנו את כפתור "העתקה" שעושה את הפעולה של מכונת צילום) זה רק במשולבות

2. כמו שציינתי בנ"ל..זה רק במשולבות..

פורסם
  • מחבר

האם לדעתך אפשר (באיזושהי דרך ) לכתוב פרוצדורה קטנה שתוכל ברגע שהסורק סיים את הסריקה להפעיל

את תוכנת המדפסת ולבצע הדפסה (כמובן לפי פרמטרים שהוגדרו מראש) :s05:-תודה

פורסם

אפשרי אם אתה יודע תיכנות וכו....

אם אתה רוצה לחסוך את העניין פשוט לקנות משולבת עם כפתור "העתקה" הכי פשוט...(אלה אם כן אתה צריך את המונה גם במחשב ואז :-X)...

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאני לא הראשון ב''היסטוריה בת ימנו ''שיש לו את הבעיה המתוארת .

אני בכל זאת מעוניין לקנות את המכשירים הבדידים ולשלב ביניהם (לשמר איכות סריקה).

אני יבצע עוד חיפושים ב-WEB .... ואולי עוד ''פורומיסטים'' נתקלו בבעיה ואולי יש להם פתרון .

בכל מקרה -תתתווודדדההה גדולה לבינתיים ......

פורסם

אתה סתם מסבך את עצמך,

ילדה בת 7 תוכל לסרוק ולהדפיס,זה לוקח בדיוק דקה,סורקת חצי דקה, התמונה עולה במחשב לוחצים על ההדפסה שזה עוד 15 שניות ועוד 15 שניות להדפסה בלי טריגרים וכו',

ברור שלא תמצא משולבת שמגיעה לרמה של ה 8400 אבל זה מאד פשוט לסרוק ממנו ולהדפיס.

פורסם
  • מחבר

שלום רונאלדו

יתכן ואתה צודק ,בכל מקרה ההתלבטות קשה ...תמיד משהו הוא על חשבון משהו אחר (דרך אגב זהו חוק פיזיקלי).

קראתי בסוף שבוע האחרון את כל החומר ב-cnet על ה-6183 HP וה- 530 CANON.

מישהו כותב שה- 530 מסרבת אפילו לסרוק כאשר חסר לה אחד הצבעים- מוזר :s05:

האם אתה יודע האם סידרו את הבעיה ? (במידה ומעונינים בסריקה אכותית ה-530 כנראה עדיפה לפחות לפי CNET).

שאלות נוספות ברשותך

1.מתלוננים על ה-6183 שלחות על ההדפסה(אפילו אחרי חודשיים) מורחת את התמונה/טכסט . האם הדיו של CANON עמיד יותר ללחות?

ל 530 יש שחור (לא PHOTO)פיגמנטי האם הוא עמיד יותר ? האם אתה יכול '' לפרטן קצת בנושא''?

2. קראתי את כל שכתבת על מדפסות אלו ואתה משבח את שניהם , בכל זאת מבחינת אכות הדפסה נטו מי עדיפה ?

ושוב - תודה מראש

פורסם

כל מדפסת עם ראשים נפרדים לא משנה מאיזו חברה לא תוכל להמשיך לעבוד אם חסר בה ראש,גם בברדר גם ב HP גם בקנון,גם בלייזר צבע,ולא יסתדר בקרוב..

ה 6183 לא תמרח שום צבע,הדיו שלה מאד אמין,תמונה למשל שמחוץ לאלבום כבר חודשים נראית כאילו יצאה עכשיו מהדפסה,

היתרון של הקנון היא שיש לה 2 ראשי דיו שחור,הגדול יותר מנוטב להדפסת טקסט והשני לתמונות,ככה חוסכים יותר בשחור,

הקנון טיפה יותר טובה בסריקה אבל העין שלך לא תבחין בהבדל,

היתרון של ה HP שהיא אלחוטית ושעכשיו היא נמכרת ב 1500 שקל אבל עם כל הסט של הצבע מתנה (עולה 400 שקל) בנוסף למה שאתה מקבל כבר בקופסה.

פורסם
  • מחבר

ועכשיו השלב הקשה ...לקבל החלטה.

מדפסת CANON 4300+סורק 8600 או 8400 או ה- 6183 HP כאשר בשלב מסוים אצטרך לרכוש את ה- 8400 בכל מקרה.

המיכל הנוסף של השחור ב-530 עם הדיו הפיגמנטי הוא ''חיה'' אחרת לגמרה (עמידות לאורך זמן- כדוגמת הדיו במדפסות PHOTO האכותיות של EPSON)

המחיר שציינתה ל-6183 הוא קורץ מאוד.כמו שאני מכיר את עצמי עד שאקבל החלטה המבצע של HP יגמר ;).

פורסם

יש לך שבוע וחצי לנצל את המבצע,מתנה בשווי 400 שקל,

אם אתה מדפיס ככ הרבה אז את ה 4300 אם לא אז המשולבת,

אם אתה רוצה להמשיך לחשוב מעבר לשבוע וחצי יש לך אופציה לקחת את האחות הקטנה של ה 6183 ה 5183 שמגיעה בלי פקס,תעלה לך 1200 שקל בערך,

ואם אתה רוצה סורק מקצועי אז ברור שכדאי לקנות סורק בנפרד.

פורסם
  • מחבר

באותיות הקטנות כתוב ''או עד גמר המלאי'' תאמין לי שהאחרונה תמכר 2 דקות לפני שאני אגיע לחנות-כזה אני ;) .

אני הולך לבדוק באתרים בחו''ל מי עדיף ה-4300 CANON או ה-8250 HP (אני מבין שה-8250 זהה באכויות ובדיו ל-6183)

יש טענות לגבי ה-4300 של תופעת BANDING (תופעה של פסים ) בהדפסת התמונות PHOTO .

במידה וכן , יתכן וארכוש את ה-6183 כמדפסת (עם הנוחות של FAX וסורק פשוט ) ואוסיף לה בשלב מאוחר יותר ''סורק אמיתי''-קרי ה-8400 CANON.

רונאלדו /taotao- תודה רבה על העזרה עד כה .

רעיונות ודעות נוספות - אשמח

פורסם

יש מלאי מספיק גדול בארץ אל תדאג,אם לא בא לך לקבל דיו מתנה זכותך,

יש בעיה קטנטנה שאתה קורא יותר מידי ביקורות,למי שיש בעיה במדפסת והוא מרגיש שהוא נדפק ישר כותב את זה בכל חור אפשרי,

איזה פסים ואיזה נעליים ב 2 המדפסות תמונה יוצאת באיכות מעבדה ולא ניתן להבחין בהבדל.

פורסם
  • מחבר

לפורום בכלל ולרונאלדו התומך המסור בפרט,

במידה ואתם צריכים ביקורות על מדפסות PHOTO איכותיות במיוחד 6 צבעים ומעלה קיימים פורומים באתר www.dpreview.com

ניתן לבצע חיפוש ולדלות הרבה מידע.

בכלל ה''ידע'' שניתן להפיק מאתר זה הוא עעעעעצצצצצווווום (בעיקר בצילום הדפסה וסריקה)- תהנו.

רונאלדו - בקשה מוזרה אבל בכל זאת...במידה ויש לך תמונות משני המדפסות 6183 או HP אקוויולנטי וה-4300 והם לא חשובות לך במיוחד האם אתה יכול ליגוע בקצה קקקטטטןןן של התמונה באצבע לחה ולראות מי יותר עמיד ללחות.

תודה מראש-רוברט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים