עבור לתוכן

בעיה במסך lg חדש

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים.

אתמול רכשתי מסך lcd חדש מסוג lg flatron l1760tr.

וכשחיברתי אותו למחשב שמתי לב לריצוד עדין שמופיע על המסך , ישר ניסיתי לחפש כבלים של מתח שעוברים ליד כבל ה-vga ופיניתי כבל אחד , זה לא עזר.

אחרי זה העלתי את קצב הריענון של המסך מ-60הרץ ל-70 הרץ , זה שיפר קצת את התמונה אבל עדיין אם ממש מתקרבים למסך ניתן לראות אותו.

מה עוד ניתן לעשות :s05: כי אני כבר נואש.... :kopfpatsch:

פורסם

להחליף :xyxthumbs:

פורסם

להחליף :xyxthumbs:

...

פורסם

אם יש רמקולים ליד המסך- הרחק אותם, בנוסף בדוק את רזולוציית המסך שלך, יכול להיות שאתה משתמש ברזולוציה שלא מותאמת עבור המסך שלך.

למה אתה משתמש בקצב ריענון של 70 הרץ? העלה אותו ל- 85 הרץ.

פורסם

קודם כל תעלה את קצב הריענון ל-85 הרץ.

כצעד שני תרחיק שנאים מהמסך, כבר ניתקלתי במיקרים שהספק כוח של המחשב (אם הוא לא מסוכך כראוי) הוא הגורם לריצודים במסכי CRT אז תרחיק גם את המחשב ללפחות 25 ס"מ מהמסך (הכבל אמור להגיע).

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון חברה זה מסך lcd ולא ctr.

ואני הרחקתי כל דבר אפשרי מהמסך ,הריצוד שאני רואה זה ריצוד עדיין , אפשר כמעט שלא להבחין בו אלא אם כן אתה יושב ממש מול המסך ובוהה בו.

כשאני מנסה להחליף תדר רענון בין היתר ל-85 הרץ אני מקבל פשוט מסך קטן יותר ממה שהיה וחלק הנותר שלא מנוצל לתמונה ניהיה שחור.

ככה שכל תדר מעל 70 הרץ עושה לי את זה , ניסיתי 85 100 120.

אני מתחיל לחשוב שזה הכרטיס מסך , כי המחשב ישן יחסית 3-4 שנים והכטיס מסך הוא mx4400

פורסם

טוב אולי זה ישמע לך הזוי..

א- יש ליד המחשב שלך (5 מ' אווירית בקירוב) עמוד חשמל?..(לא משנה אם מפריד קיר או כל מיני דברים) או שיש לך מגנטים על המארז וכד'?..(גורם מס' 1!)

ב- תבדוק על כמה מטח הכרטיס מסך עובד ועל כמה המסך עצמו !זה ממש חשוב..ואם יש צורך תשנה את המטח (אפשר לשנות את שניהם דרך ה Windows וגם דרך הBios)- אבל את זה תעשה רק אם אתה מבין בנושא..כי זה יכול להרוס לך בקלות את הרכיבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים