פורסם 2007 באפריל 2018 שנים למשל כול מיני SERVICES שפועחים עם הויסטה..מה אפשר לכבות ומה לא....?הכול כדי להפוך את ויסטה ליותר קלה ומהירה...יש אתר כזה או אולי מישהו יודע ויכול לתת כמה עצות מה לסגור מה לכבות בויסטה..כול מה שלא נחוץ וסתם זולל משאבים..?תודה
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר הTWEAK הכי טוב זה להתקין XP.תגובה כולכך צפויה...אם אפשר תגובות יותר רציניות בבקשה.נ.באיך אני משנה את גודל האייקונים בויסטה?למשל של מחשב שלי סל מיחזור...לטעמי יותר מידי גדולים...?
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר כן כבר מצאתי אבל טיפ טוב! ;Dרק עוד שאלה בקשר לAEROיש מצב שאני עושה ש ALT+TAB זה יהיה ב3D במקום הכפתור שליד SHOW DESKTOP?
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים האייקונים ב-VISTA קצת מעצבנים. האייקונים של המערכת הרבה יותר איכותיים משל ה-XP ולכן רואים אותם יותר טוב משאר האייקונים של תוכנות שתתקין.כלי לשנות את גודל האייקונים פשוט לחיצה ימנית על העכבר ב-DESKTOPותראה שיש שם אפשרות לשנות את הגודל של האייקונים
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים מחבר תודה על הטיפ...בנתיים אני מאוד נהנה מויסטה ועד עכשיו מצאתי תמיכה לכול תוכנה שאני משתמש..ועוד דבר שהפתיע אותי לטובה הביצויים במשחקים יותר טובים!!!בדוק!אצלי לפחות!אני אשכרה מרגיש שבמשחקים זז יותר חלק ומקבל FPS יותר!בנתיים מרוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.